Μανέ: «Θα το δεχτώ αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα λόγω του κορονοϊού»

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Λίβερπουλ, Σαντιό Μανέ, τόνισε σε δηλώσεις του πως θα δεχθεί ακόμα κι αν η ομάδα του δεν πάρει το εφετινό πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

Μανέ: «Θα το δεχτώ αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα λόγω του κορονοϊού»

Τι κι αν η Λίβερπουλ βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, με 25 πόντους περισσότερους από την δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, και θέλει δύο ακόμα νίκες για να «σφραγίσει» και τυπικά τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην Αγγλία. Έναν τίτλο, μάλιστα, που κατέκτησε για τελευταία φορά πριν από 30 χρόνια…

Ο επιθετικός των «κόκκινων», Σαντιό Μανέ, επεσήμανε σε δηλώσεις του στο «talkSport» πως θα το αποδεχτεί ακόμα κι αν η ομάδα του δεν πάρει εφέτος το τρόπαιο εξαιτίας της κατάσταση που επικρατεί σε ολόκληρο τον κόσμο με τον κορονοϊό, δείχνοντας έτσι πως η δημόσια υγεία είναι πολύ πιο σημαντική από τους τίτλους και το ποδόσφαιρο.

Τσεφέριν: «Δεν βλέπω κάποιο σενάριο που δεν θα πάρει τον τίτλο η Λίβερπουλ»

«Θέλω να κερδίσουμε τα παιχνίδια και να πάρουμε το τρόπαιο. Αλλά με αυτή την κατάσταση που επικρατεί, ότι και να συμβεί θα το καταλάβω. Είναι πολύ δύσκολα για την Λίβερπουλ, αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο για εκατομμύρια κόσμο σε ολόκληρο τον κόσμο. Κάποιοι άνθρωποι έχουν χάσει μέλη της οικογένειάς τους και αυτή η κατάσταση είναι η πιο δύσκολη από όλες.

Αλλά για τον εαυτό μου, είναι το όνειρό μου και θέλω να κερδίσω τον τίτλο του πρωταθλήματος την εφετινή σεζόν. Αν δεν συμβεί αυτό, θα το δεχτώ, είναι μέρος της ζωής και μακάρι να το κερδίσουμε την επόμενη αγωνιστική περίοδο», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος.

Βέβαια, υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, όταν αναφέρθηκε στο σχετικό θέμα, ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκει τρόπο στο να μην κατακτήσει η Λίβερπουλ το εφετινό πρωτάθλημα.