Τσεφέριν: «Δεν βλέπω κάποιο σενάριο που δεν θα πάρει τον τίτλο η Λίβερπουλ»

Ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσεφέριν μίλησε για το αν θα πάρει και πως η Λίβερπουλ το πρωτάθλημα

Τσεφέριν: «Δεν βλέπω κάποιο σενάριο που δεν θα πάρει τον τίτλο η Λίβερπουλ»

Ο Αλεξάντερ Τσεφέριν δεν βρίσκει τρόπο στο να μην κατακτήσει η Λίβερπουλ το πρωτάθλημα. Πολλά έχουν ακουστεί, πολλά έχουν γραφτεί ο πρόεδρος της UEFA είπε να βάλει τα πράγματα σε τάξη…

«Δεν βλέπω τρόπο να μείνει άτιτλη η Λίβερπουλ. Αν επιστρέψουν στη δράση, δεδομένα θα νικήσει. Είναι πολύ κοντά. Ακόμα όμως και να μην συνεχιστεί το πρωτάθλημα, είναι απαραίτητο να βρεθεί τρόπος και να ανακοινωθούν οι θέσεις που θα λάβουν οι ομάδες. Κι έτσι, πάλι δεν βλέπω κάποιο σενάριο μέσω του οποίου δεν θα πάρει τον τίτλο η Λίβερπουλ.

Καταλαβαίνω ότι οι οπαδοί της θα απογοητευτούν αν αυτό συμβεί σε άδειο γήπεδο ή δίχως να έχουν ολοκληρωθεί οι αγώνες, αλλά πιστεύω ότι είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο θα πάρουν το πρωτάθλημα».

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχουν καθοριστεί τα κριτήρια με βάση τα οποία θα ανακηρυχτούν οι πρωταθλητές, στην περίπτωση που δεν συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, απάντησε:

«Όχι, δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Μίλησα υποθετικά. Προετοιμαζόμαστε και για τέτοια σενάρια, αλλά δεν μπορούμε να μπούμε τώρα σε τέτοιες λεπτομέρειες για τώρα. Σε αυτό το σημείο, είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στην ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων».