Αγγλία: Παίκτης της σεζόν ο Σαντιό Μανέ

Ο Σαντιό Μανέ της Λίβερπουλ ψηφίστηκε από τους Άγγλους ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της σεζόν. Δείτε ποιοι είναι οι άλλοι δύο που συμπληρώνουν την τριάδα.

Αγγλία: Παίκτης της σεζόν ο Σαντιό Μανέ

Ο Σαντιό Μανέ της Λίβερπουλ ψηφίστηκε από τους Άγγλους ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, που ακόμη βέβαια δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν ξέρουμε πότε κι αν φυσικά θα τελειώσει.

Η ουσία είναι πως το Sky Sports κάλεσε το κοινό του να επιλέξει τον παίκτη της φετινής αγωνιστικής περιόδου και ο διεθνής άσος των «κόκκινων» συγκέντρωσε τη μερίδα του λέοντος.

Ο ακραίος επιθετικός της Λίβερπουλ Σαντιό Μανέ ήταν η επιλογή του 33% των πάνω από 51.000 ψηφοφόρων, με τον συμπαίκτη του και αρχηγό της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον, να ακολουθεί με 31%.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε της Μάντσεστερ Σίτι ήταν τρίτος με 21%, ενώ όλες οι άλλες επιλογές δεν έφτασαν σε διψήφιο ποσοστό.

Θυμίζουμε πως άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής πότε θα επιστρέψει στη δράση η Premier League.

Οι φίλοι του αγγλικού πρωταθλήματος περιμένουν διακαώς να δουν και πάλι τις αγαπημένες τους ομάδες, ωστόσο η κατάσταση που επικρατεί σε όλο τον πλανήτη λόγω της έξαρσης του κορονοϊού δεν επιτρέπει στη διοργανώτρια αρχή να απαντήσει με σιγουριά πότε θα υπάρξουν ξανά αγώνες.

Γι' αυτό τον λόγο οι διοργανωτές μαζί με την αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου εξέδωσαν από κοινού ανακοίνωση, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει ξανά μόνο όταν είναι ασφαλές.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Είμαστε όλοι αφοσιωμένοι να επιστρέψουμε στο παιχνίδι που αγαπάμε, αλλά μόνο όταν αυτό θα είναι ασφαλές. Εν μέσω της τρέχουσας αβεβαιότητας, οι οπαδοί θα έχουν λογικά πολλές ερωτήσεις τι θα γίνει με τη φετινή σεζόν και τις ομάδες τους, ωστόσο δεν υπάρχουν γρήγορες απαντήσεις πώς και πότε θα επιστρέψουμε στην ποδοσφαιρική κανονικότητα».