Premier League: Οριστικό «λουκέτο» μέχρι το τέλος Απριλίου!

Την παράταση της αναβολής των πρωταθλημάτων μέχρι τις 30 Απριλίου αποφάσισαν την Παρασκευή (27/3) οι ποδοσφαιρικές αρχές της Αγγλίας. Αναλυτικά η απόφασή τους μετά τη συνάντηση με την Ένωση Παικτών (PFA).

Premier League: Οριστικό «λουκέτο» μέχρι το τέλος Απριλίου!

Την -αναμενόμενη- απόφαση να παραταθεί η αναβολή των πρωταθλημάτων τουλάχιστον μέχρι τις 30 Απριλίου εξαιτίας του κορονοϊού αποφάσισαν οι Premier League και EFL, μετά τη διάσκεψη που είχαν την Παρασκευή (27/3).

Η απόφαση πάρθηκε ύστερα από επαφή που είχαν οι διοργανώτριες αρχές και με την Ένωση Παικτών (PFA), ενώ οι συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Η Premier League, η EFL και η PFA συμφώνησαν ότι θα πρέπει να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις προκειμένου να μετριαστούν οι οικονομικές επιπτώσεις της τρέχουσας αναστολής του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Αγγλία και συμφώνησαν να συνεργαστούν για να φθάσουν σε κοινές λύσεις.

Τα πρωταθλήματα δεν θα ξαναρχίσουν μέχρι τις 30 Απριλίου το νωρίτερο, θα το κάνουν μόνο όταν είναι ασφαλές και οι συνθήκες το επιτρέψουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Premier League: Πάει για ακόμα μεγαλύτερη αναβολή!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Θέλουμε να ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα»

Premier League: Χάνει τον τίτλο η Λίβερπουλ; Τι ζητάνε κάποιες ομάδες