Βόλές Ρούνεϊ κατά ποδοσφαιρικών Αρχών: «Λες και ήθελαν να πειραματιστούν»

Ξέσπασε ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Γουέιν Ρούνεϊ κατά των αγγλικών Αρχών για την καθυστερημένη απόφαση να διακόψουν το πρωτάθλημα λόγω του κορονοϊού

Βόλές Ρούνεϊ κατά ποδοσφαιρικών Αρχών: «Λες και ήθελαν να πειραματιστούν»

Κατά των αγγλικών Αρχών στράφηκε ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ, για την καθυστερημένη απόφαση να διακοπεί το πρωτάθλημα στην Αγγλία λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο επιθετικός της Ντέρμπι σημείωσε πως έστω και αργά πάρθηκε η σωστή απόφαση και στην στήλη του στους «Times» του Λονδίνου έγραψε μεταξύ άλλων:

«Γιατί έπρεπε να αρρωστήσει ο Αρτέτα για να κάνουμε το σωστό. Ευτυχώς πάρθηκε η σωστή απόφαση μετά την έκτακτη σύσκεψη της Παρασκευής. Μέχρι εκείνη τη στιγμή πιστεύαμε ότι μας συμπεριφέρονταν σαν... γουρούνια που ήθελαν να πειραματιστούν! Όλα τα υπόλοιπα σπορ είχαν σταματήσει, οι υπόλοιπες χώρας ανακοίνωναν αναβολές και εμείς εδώ είχαμε την εντολή να συνεχίσουμε!

Στην προπόνηση της ομάδας μου είδα παίκτες αγχωμένους για το τι θα γίνει και τι θα επακολουθήσει. Ευτυχώς πάρθηκε η σωστή απόφαση στο τέλος. Είναι απλά ένα άθλημα. Απλά ένα άθλημα...Δεν έχουμε πρόβλημα να παίζουμε μέχρι και τον Σεπτέμβριο, αν χρειαστεί. Αυτή είναι η δουλειά μας, αρκεί να είμαστε ασφαλείς».

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Αγγλία με τον κορονοϊό, αποφασίστηκε αναβολή σε κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα μέχρι τις 3 Απριλίου, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να παρθεί μία απόφαση για το μέλλον της εφετινής Premier League.