Άρσεναλ: Τι δήλωσε ο Αρτέτα για τον Ολυμπιακό

Ο Μικέλ Αρτέτα μετά το τέλος του αγώνα της Άρσεναλ με τη Νιούκαστλ αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης με τον Ολυμπιακό.

Άρσεναλ: Τι δήλωσε ο Αρτέτα για τον Ολυμπιακό

Η Άρσεναλ ξέσπασε πάνω στη Νιούκαστλ λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν με σκορ 4-0 κάνοντας ένα αρκετά καλό δεύτερο ημίχρονο που εκτός από τα τέσσερα γκολ δημιούργησαν και αρκετές ευκαιρίες.

Άρσεναλ - Νιούκαστλ 4-0: Η συνέντευξη Τύπου του Αρτέτα

Η τελευταία φορά που οι «κανονιέρηδες» είχαν πανηγυρίσει νίκη για την Premier League ήταν την Πρωτοχρονιά εκείνο το 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο τρόπος που αντέδρασαν στο παιχνίδι με τις «καρακάξες» έδειξε πόσο μεγάλη ανάγκη είχαν αυτή τη νίκη και τα τέσσερα γκολ.

Άρσεναλ-Νιούκαστλ 4-0: Με «τεσσάρα» έρχεται στον Πειραιά η Άρσεναλ (highlights)

Πλέον οι «κανονιέρηδες» στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά στο ματς της Πέμπτης που θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό. Στην Άρσεναλ γίνεται μεγάλη κουβέντα για το αν θα καταφέρει η ομάδα να προλάβει το… τρένο του Champions League μέσω της Premier League και ο Μικέλ Αρτέτα μετά το τέλος του ματς με τη Νιούκαστλ είπε: «Ο στόχος μας τώρα είναι να βελτιωθούμε σαν ομάδα και να κερδίσουμε την Πέμπτη τον Ολυμπιακό. Να βελτιωθούμε με βάση τη σημερινή απόδοση».