Γουάιλντερ: «Υπάρχει οψιόν αγοράς για τον Ρέτσο»

Ο προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Κρις Γουάιλντερ, αποκάλυψε πως στη συμφωνία δανεισμού με τη Λεβερκούζεν για τον Παναγιώτη Ρέτσο υπάρχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, την οποία μπορούν να ενεργοποιήσουν οι «λεπίδες».

Γουάιλντερ: «Υπάρχει οψιόν αγοράς για τον Ρέτσο»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος ήταν το ένα κομμάτι του μεταγραφικού τρίπτυχου της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την περίοδο του Ιανουαρίου μαζί με τους Ριτσάιρο Ζίβκοβιτς και Σάντρε Μπέργκεν και παρότι έχει αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν, υπάρχουν οι προϋποθέσεις να παραμείνει για πολύ περισσότερο στο νότιο Γιόρκσαϊρ.

Επίσημο: Δανεικός στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ο Ρέτσος

Τη σχετική αποκάλυψη έκανε ο προπονητής των «λεπίδων» Κρις Γουάιλντερ, ο οποίος στο πλαίσιο των δηλώσεών του ενόψει του ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί με αντίπαλο τη Μπόρνμουθ, τόνισε πως στη συμφωνία της Γιουνάιτεντ με τη Λεβερκούζεν (όπου και ανήκει ο Ρέτσος) υπάρχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Ρέτσος: «Χαρούμενος που έπαιξα στον Ολυμπιακό»

Με άλλα λόγια, η ομάδα του Σέφιλντ έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει στην αγορά του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού μετά το τέλος του δανεισμού του, αν και εφόσον φυσικά ικανοποιήσει με την παρουσία του στο «Μπράμαλ Λέιν». Να σημειώσουμε ότι το ίδιο ισχύει και για τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος αποκτήθηκε επίσης ως δανεικός από την κινεζική Τσενγκτσούνγκ.