Ρέτσος: «Χαρούμενος που έπαιξα στον Ολυμπιακό»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στο πέρασε του από τον Ολυμπιακό.

Ρέτσος: «Χαρούμενος που έπαιξα στον Ολυμπιακό»

Στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Ρέτσος και θέλει εκεί να κάνει μία επανεκκίνηση της καριέρας του. Ο Έλληνας στόπερ πέρασε μία δύσκολη σεζόν πέρσι και βλέπει τη μεταγραφή του στον αγγλικό σύλλογο ως μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνει πάρει τα πάνω της η καριέρα του.

Ο διεθνής αμυντικός ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Σέφιλντ και σε συνέντευξη του αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό.

«Η περσινή χρονιά ήταν πολύ κακή. Αντιμετώπισα πολλούς τραυματισμούς. Είναι μέρος του ποδοσφαίρου αυτό. Το πιο σημαντικό είναι πως το διαχειρίζεσαι. Θα πρέπει να είσαι πιο δυνατός από ποτέ για να επανέλθεις. Κοιτάζω στο μέλλον. Ήταν μια σπουδαία μετακίνηση για μένα με δανεισμό για έξι μήνες και θα δούμε πως θα πάει.

Είμαι χαρούμενος που έπαιξα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι επίσης μεγάλος σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Το ποδόσφαιρο στη Νότιο Αφρική δεν είναι τόσο μεγάλο, στην Ελλάδα όμως το ενδιαφέρον είναι τεράστιο. Κάθε μέρα που ξυπνούσαμε σκεφτόμασταν μόνο το ποδόσφαιρο.

Η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, θα ήθελα να μείνω εδώ για πολλά χρόνια».