Νέο πλήγμα με Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα υπέστη νέο τραυματισμό και είναι πιθανό να χάσει το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν

Νέο πλήγμα με Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα

Τελειωμό δεν έχουν τα εφετινά προβλήματα για τον Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα. Πάνω που ο Γάλλος επιθετικός ετοιμαζόταν να επιστρέψει στην δράση, υπέστη νέο τραυματισμό που είναι πολύ πιθανό πλέον να τον θέσει νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο διεθνής άσος χτύπησε κατά την διάρκεια της χθεσινής (03/02) προπόνησης της ομάδας του και παρότι οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για τους απουσία 15 ημερών, εν τούτοις τα νέα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων δεν ήταν ενθαρρυντικά.

Για την ακρίβεια, έδειξαν πως ο ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη τένοντα στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο και το πιθανότερο σενάριο είναι ότι θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να περάσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Στην περίπτωση αυτή, ο 22χρονος ακραίος επιθετικός θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες και ως εκ τούτου θα χάσει το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως την εφετινή σεζόν ο νεαρός άσος δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του, αφού αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών με αποτέλεσμα να έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα σε μόλις εννέα παιχνίδια των «μπλαουγκράνα» σε όλες τις διοργανώσεις!