Super League 2: Ισοπαλία και σωτηρία για την Καβάλα, υποβιβάστηκε ο Διαγόρας
Η Καβάλα πήρε ισοπαλία από τον Διαγόρα Ρόδου (2-2), έμεινε στη Super League 2, ενώ οι νησιώτες υποβιβάστηκαν στη Γ΄ Εθνική

Η Καβάλα πήρε την ισοπαλία στην Ηλιούπολη κόντρα στον τυπικά γηπεδούχο Διαγόρα (2-2) και έμεινε στη Super League 2, ακριβώς στην τελευταία αγωνιστική της σεζόν. Αντίθετα, η ομάδα της Ρόδου υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική. Δραματικό ήταν το φινάλε στην αναμέτρηση με όλα τα γκολ να μπαίνουν μετά το 67’ και την Καβάλα να ισοφαρίζει σε 2-2 με τον Στίκα στο 88’.
Στα πλέι οφ,. ο Ηρακλής έκλεισε με θετικό πρόσημο την πορεία του στον βόρειο όμιλο, κερδίζοντας και τον Μακεδονικό με 2-1, ενώ ο Καμπανιακός και ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 σε χορταστική αναμέτρηση στην Καβάλα.
Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ, η απόφαση για στόπερ και ο Κάρμο
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Σάββατο 3 Μαΐου
Πλέι οφ
Ηρακλής – Μακεδονικός 2-1
Καμπανιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-2
Ρεπό: ΑΕΛ
Πλέι άουτ
Διαγόρας – Καβάλα 2-2
Νίκη Βόλου – ΠΑΟΚ Β’ 1-1
Ρεπό: Εθνικός Νέου Κεραμιδίου
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ (ΤΕΛΙΚΗ)
Πλέι οφ (ανεβαίνει ο πρώτος): ΑΕΛ 39, Ηρακλής 33, ΠΑΣ Γιάννινα 25, Μακεδονικός 18, Καμπανιακός 18.
Πλέι άουτ (υποβιβάζονται οι δύο τελευταίοι): Νίκη Βόλου 22, ΠΑΟΚ Β’ 22, Καβάλα 19, Διαγόρας Ρόδου 18, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 5.
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Κυριακή 4 Μαΐου (14.45)
Πλέι οφ
Καλαμάτα – Αιγάλεω
Κηφισιά – Ηλιούπολη
Ρεπό: Πανιώνιος
Πλέι άουτ
Παναργειακός – Παναχαϊκή
Χανιά – Αστέρας B’
Ρεπό: AEK B’
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
Πλέι οφ (ανεβαίνει ο πρώτος): Κηφισιά 40, Καλαμάτα 38, Πανιώνιος 30, Αιγάλεω 15, Ηλιούπολη 13.
Πλέι άουτ (υποβιβάζονται οι δύο τελευταίοι): Χανιά 22, Αστέρας Β’ 17, Παναργειακός 16, ΑΕΚ Β’ 16, Παναχαϊκή 6 (ΑΠΟΒΟΛΗ).
*** Λόγω της προκήρυξης του πρωταθλήματος όπου οι δύο θέσεις ομάδων Β' παραμένουν και την επόμενη σεζόν, με βάση την τρέχουσας βαθμολογίας υποβιβάζεται επιπλέον και ο Πανεργειακός !
*** Η Παναχαϊκή αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα και της επιβλήθηκε και ποινή αφαίρεσης 15 βαθμών