Ο Μεντιλίμπαρ για τους τραυματίες και τον ΠΑΟΚ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τους τραυματίες.

Ο Μεντιλίμπαρ για τους τραυματίες και τον ΠΑΟΚ

Την Κυριακή (4/5) ο Ολυμπιακός θα παίξει το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα, καθώς θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στο ματς που θα γίνει και η απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς και για τους τραυματίες.

Αναλυτικά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στην Cosmote TV:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: Είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στην έδρα μας, ξέρουμε πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο από τους φιλάθλους μας και θέλουμε για αυτόν τον κόσμο να τελειώσουμε την σεζόν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με μια νίκη. Είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για μας αυτό. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη για τον κόσμο μας που θα έρθει για να γιορτάσει.

Για το αν περιμένει νέο μπουγέλο από τους παίκτες του: Ήδη με έχουν μπουγελώσει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οπότε ελπίζω να μην το ξανακάνουν. Ξέρω πως θα πρέπει να το υποστώ ξανά αν ενδεχομένως κατακτήσουμε το Κύπελλο, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα όμως νομίζω πως έχουμε «ξεχρεώσει».

Για το αν αντιμετωπίζει τα ματς που απομένουν σαν «πρόβα» για τον τελικό του Κυπέλλου: Προπονούνται όλοι καθημερινά πάρα πολύ καλά και ο προπονητής ποτέ δεν χαρίζει παιχνίδια σε κανέναν. Το ξέρουν πολύ καλά αυτό οι παίκτες. Επομένως εκείνοι που προπονούνται καλύτερα, εκείνοι που βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση θα πάρουν και την θέση στην ενδεκάδα για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι το μόνο που σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή. Ο τελικός του Κυπέλλου είναι μακριά ακόμα. Μέχρι τότε μπορεί να συμβούν πολλά πράγματα. Έχουμε τιμωρημένους παίκτες που μέχρι τότε ίσως επιστρέψουν. Έχουμε τραυματίες που ενδεχομένως κάποιοι από αυτούς να είναι έτοιμοι για τον τελικό. Για αυτό δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή πέρα από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Για το αν θα επιστρέψει κάποιος από τους τραυματίες: Ο Ορτέγκα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις από την Πέμπτη και λογικά θα είναι στην αποστολή. Αν τελειώσει με επιτυχία και την τελευταία προπόνηση θα είναι διαθέσιμος. Πιθανότατα δεν θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα, αλλά μάλλον θα είναι στην αποστολή.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110