Αρτέτα: «Μπήκα στα αποδυτήρια πριν το ματς με την Παρί και... σοκαρίστηκα»

Ο Μικέλ Αρτέτα μίλησε για όσα προηγήθηκαν πριν τον αγώνα του Champions League κόντρα στη Παρί.

Αρτέτα: «Μπήκα στα αποδυτήρια πριν το ματς με την Παρί και... σοκαρίστηκα»

Ο προπονητής των Κανονιέρηδων, Μίκελ Αρτέτα, μίλησε για μια ιδιαίτερη εικόνα που αντίκρισε στα αποδυτήρια των Λονδρέζων πριν τον πρώτο ημιτελικό του Champions League κόντρα στην Παρί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μπήκα στα αποδυτήρια και είδα μία εικόνα που με… σόκαρε. Ο Χάβερτς, ο Τομιγιάσου, ο Καλαφιόρι, ο Ζορζίνιο και ο Ζεσούς καθόντουσαν στις θέσεις τους στα αποδυτήρια.

Αυτό ήταν ένα πραγματικό σοκ για εμένα. Μιας και για όλο αυτό το διάστημα παίζουμε σχεδόν χωρίς εκείνους. Κανείς, όμως, δεν μιλάει γι’ αυτό. Οι απουσίες τους ήταν σημαντικές.

Ήταν σοκαριστικό γι’ ακόμη έναν λόγο. Όλοι είναι δίπλα στην ομάδα. Δίπλα στους παίκτες που αγωνίζονται. Είναι όλοι μία γροθιά, γιατί έτσι νιώθουν. Έτσι, λοιπόν, αυτό είναι πολύ σημαντικό».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110