Τραορέ: «Θα πήγαινα στη Ρεάλ, παρεξήγηση με Μπαρτσελόνα»

Ο Αντάμα Τραορέ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πώς σχολίασε την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα.

Τραορέ: «Θα πήγαινα στη Ρεάλ, παρεξήγηση με Μπαρτσελόνα»

Η εκπληκτική πορεία της Γουλβς και η τρομερή αγωνιστική άνοδος του Αντάμα Τραορέ έχουν ήδη ανοίξει την πόρτα στη μεταγραφολογία σε άλλη ομάδα της Premier League ή του εξωτερικού.

Ο 23χρονος Ισπανός εξτρέμ, προϊόν της Μασία, σχολίασε σε τηλεοπτική εκπομπή τα σενάρια που τον απασχολούν, ενώ αναφέρθηκε στον ενδεχόμενο να μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης:

«Αν πρέπει να πάω στην Ρεάλ, θα πάω», ήταν τα λόγια του θηριώδους άσου, ο οποίος μετά από μια 10ετή συνεργασία με την Μπαρτσελόνα, βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου:

«Υπήρξε μια παρεξήγηση όταν ήμουν στην Μπαρτσελόνα. Η αποχώρηση μου δεν ήταν και η καλύτερη, αλλά κρατάω αυτήν την ιστορία για μένα».

Τέλος, ο Τραορέ τόνισε ότι θα επέστρεφε στην χώρα του για να συνεχίσει την καριέρα του, όταν και εφόσον εκπληρώσει μια υπόσχεση που έδωσε:

«Σίγουρα, θα επέστρεφα στην Ισπανία, γιατί όχι; Έκανα όμως μια υπόσχεση πρώτα, να γίνω ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Αγγλία».