Άρσεναλ: Ο ατζέντης του Τσάκα επιβεβαιώνει την μεταγραφή του στην Χέρτα!

Όπως έγινε γνωστό μέσω του γερμανικού Blick αλλά και της αγγλικής Mirror, ο ατζέντης του Ελβετού μέσου των «κανονιέρηδων» ανέφερε πως έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα του Βερολίνου περιμένοντας τα τυπικά για να γίνει επίσημη η μεταγραφή του.

Άρσεναλ: Ο ατζέντης του Τσάκα επιβεβαιώνει την μεταγραφή του στην Χέρτα!

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του, ο Γκράνιτ Τσάκα έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την Χέρτα Βερολίνου για την ερχόμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Θυμίζουμε πως το πρόσωπο του Ελβετού μέσου έχει συνδεθεί με υποθέσεις μεταγραφής από τον περασμένο Νοέμβριο όταν και του αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Παρόλα αυτά, η φυγή του Ουνάι Έμερι από τον πάγκο της Άρσεναλ και ο ερχομός του Μικέλ Αρτέτα φάνηκε πως του έδωσε μια τελευταία ευκαιρία καθώς ήταν ένας εκ των καθοριστικών παικτών στην χθεσινή (26/12) ισόπαλη αναμέτρηση των «κανονιέρηδων» με την Μπόρνμουθ.

Όμως, ο ατζέντης του Ελβετού, Τζοέλ Νογκιέρα, σύμφωνα με την Mirror στο γερμανικό μέσο BLICK, αποκάλυψε πως ο πελάτης του έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την Χέρτα, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Λονδίνου σχετικές με το ποσό των 21 εκατ. λιρών που προσφέρουν.

Συγκεκριμένα ο Νογκιέρα ανέφερε: «Κοιτάξτε, για να μιλήσω ειλικρινά, έχουμε έρθει σε συμφωνία με την Χέρτα και θα θέλαμε πολύ να πάμε στο Βερολίνο. Έχουμε μιλήσει τόσο με τεχνικό διευθυντή της Άρσεναλ, Εντού Γκασπάρ, όσο και με τον καινούριο προπονητή, τον Μικέλ Αρτέτα, επομένως η Άρσεναλ είναι ενήμερη γα όλα τα βήματα που έχουν γίνει τόσο από την μεριά μας όσο και από αυτή της γερμανικής ομάδας.»