Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αήττητη στα ντέρμπι, τραγική στην Premier League!

Το παράδοξο με τη φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στη χειρότερη χρονιά της τα τελευταία 30 χρόνια στην Premier League, αρνείται να... χάσει στα ντέρμπι!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αήττητη στα ντέρμπι, τραγική στην Premier League!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν στην Premier League έχει πραγματοποιήσει την χειρότερη αγωνιστική πορεία της τα τελευταία 30 χρόνια. Μετά από 18 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 25 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας και στο -24 από την κορυφή!

Τελευταία παραδείγματα της κάκιστης αγωνιστικής εικόνας των «κόκκινων διαβόλων» είναι η εντός έδρας γκέλας με την Έβερτον και η ήττα από την ουραγό Γουότφορντ. Προβληματισμός και αβεβαιότητα επικρατούν στο Ολντ Τράφορντ λόγω τέτοιων αποτελεσμάτων.

Το παράδοξο, ωστόσο, στη Γιουνάιτεντ είναι ότι στα ντέρμπι παραμένει αήττητη! Από το Έτιχαντ κόντρα στη συμπολίτισσα Σίτι πέρασε με 1-2, ενώ με 2-1 επικράτησε και κόντρα στην Τότεναμ εντός έδρας. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε σκορπίσει την Τσέλσι με 4-0, ενώ κόντρα στη Σέφιλντ αναδείχθηκε ισόπαλη με 3-3. Ισοπαλία απέσπασε και από την Λίβερπουλ με 1-1 στην έδρα της, ενώ εντός επιβλήθηκε κόντρα στη Λέστερ με 1-0. Ακόμα, κόντρα στην Άρσεναλ αναδείχθηκε και πάλι ισόπαλη με 1-1.

Ωστόσο, οι αριθμοί της με τις υπόλοιπες ομάδες της Premier League είναι... εφιαλτικοί! Συγκεκριμένα σε 13 ματς έχει κατορθώσει να πανηγυρίσει 3 νίκες, 5 ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες.