Premier League: Ο Ντε Χέα «έκαψε» τη Γιουνάιτεντ, ο Βίλιαν «εκτέλεσε» την Τότεναμ (highlights)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε ήττα-σοκ 2-0 από την ουραγό Γουότφορντ, ενώ η Τσέλσι πέρασε από την έδρα των «πετεινών» με σούπερ Βίλιαν. Όλα τα αποτελέσματα, οι σκόρερ, τα highlights και η βαθμολογία στην Premiership.

Premier League: Ο Ντε Χέα «έκαψε» τη  Γιουνάιτεντ, ο Βίλιαν «εκτέλεσε» την Τότεναμ (highlights)

Η ουραγός Γουότφορντ μετρούσε μόνο μια νίκη μετά από 20 αγωνιστικές και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της... πρόσφερε τη δεύτερη. Αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Νταβίδ Ντε Χέα ο οποίος υπέπεσε σε ολέθριο λάθος στη φάση του πρώτου γκολ.

Στο τελευταίο ματς της αγωνιστικής που έγινε το βράδυ της Κυριακής (22/12), η Τσέλσι είχε σε εξαιρετική μέρα τον Βίλιαν, ο οποίος σκόραρε δις και έγραψε το τελικό 0-2 στην έδρα της Τότεναμ.

Μία μέρα πριν ο Μίκελ Αρτέτα αναλάβει τα καθήκοντά του στον πάγκο της Άρσεναλ, οι «κανονιέρηδες» δεν τίμησαν σε καμία περίπτωση το παρατσούκλι τους μένοντας στο «στείρο» 0-0 στην έδρα της Έβερτον.

Λίγο αργότερα, η Σαουθάμπτον πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Άστον Βίλα (1-3), ενώ επίσης μακριά από τα «σπίτια» τους κέρδισαν οι Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Γουλβς και Μπέρνλι.

Στο ακροτελεύτιο ματς της ημέρας και ντέρμπι της αγωνιστικής, η Λέστερ μπήκε... φουριόζα στο «σπίτι» της Μάντσεστερ Σίτι και προηγήθηκε νωρίς με τον Βάρντι, όμως οι «πολίτες» απάντησαν τρις για να επικρατήσουν 3-1 με ολική ανατροπή!

Το προφίλ της 18ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ (21/12)

Έβερτον – Άρσεναλ 0-0

Μπόρνμουθ – Μπέρνλι 0-1
(89' Ροντρίγκες)

Άστον Βίλα – Σαουθάμπτον 1-3
(75' Γκρίλις - 21', 51' Ινγκς, 31' Στίβενς)

Μπράιτον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0-1
(23' ΜακΜπέρνι)

Νιουκάστλ – Κρίσταλ Πάλας 1-0
(83' Αλμιρόν)

Νόριτς – Γουλβς 1-2
(17' Κάντγουελ - 60' Σάις, 81' Χιμένες)

Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ 3-1
(30' Μαχρέζ, 43' πέν. Γκουντογκάν, 69' Ζεσούς - 22' Βάρντι)

ΚΥΡΙΑΚΗ (22/12)

Γουότφορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0
(50' Σαρ, 54' πέν. Ντίνι)

Τότεναμ – Τσέλσι 0-2
(12', 45' πέν. Βίλιαν)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ