Άρσεναλ: Ανακοίνωσε τον Αρτέτα! (pics)

Οι «κανονιέρηδες» ανακοίνωσαν πως ο Μικέλ Αρτέτα αναλαμβάνει την τεχνική τους ηγεσία για τα επόμενα 3,5 χρόνια

Άρσεναλ: Ανακοίνωσε τον Αρτέτα! (pics)

Οι φημολογίες ήταν πολλές το τελευταίο διάστημα, μέχρι που σήμερα (20/12) η Άρσεναλ γνωστοποίησε με κάθε επισημότητα ότι ο Μικέλ Αρτέτα είναι ο διάδοχος του Φρέντι Λιούνγκμπεργκ στον πάγκο της ως ο νέος προπονητής με τον οποίο θα πορευτεί μέχρι το τέλος της σεζόν (έχει υπογράψει για 3.5 χρόνια).

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα αντιμετωπίσει ακόμα μια ομάδα με νέο προπονητή μετά τις Μπάγερν και Τότεναμ στους ομίλους του Champions League, αφού θα βρεθεί πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον νέο τεχνικό των «κανονιέρηδων» τον ερχόμενο Φεβρουάριο στο πλαίσιο των «32» του Europa League.

Οι πρώτες δηλώσεις του: «Είναι μεγάλη τιμή. Η Άρσεναλ είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους παγκοσμίως. Οφείλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για τους κορυφαίους τίτλους και αυτό ήταν ιδιαίτερα ευδιάκριτο στις συζητήσεις μου με τους Σταν και Τζον Κρόενκ αλλά και όλους τους παλαίμαχους της ομάδας.

Όλοι μας γνωρίζουμε πως χρειάζεται αρκετή δουλειά για να πετύχουμε κάτι αλλά είμαι αισιόδοξος πως θα το κάνουμε. Είμαι αρκετά ρεαλιστής ώστε να ξέρω πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει μέσα σε ένα βράδυ αλλά το υπάρχον ρόστερ έχει αρκετό ταλέντο και υπάρχει ένα εξαιρετικός κορμός νεαρών ποδοσφαιριστών που αναδεικνύονται από τις ακαδημίες μας».

Οι πρώτες φωτογραφίες του Ισπανού τεχνικού από τα γραφεία της Άρσεναλ: