Premier League: Η επιστροφή Μουρίνιο στο «Ολντ Τράφορντ» και το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ

Δυο ματς ξεχωρίζουν από την εμβόλιμη 15η αγωνιστική της Premier League.

Premier League: Η επιστροφή Μουρίνιο στο «Ολντ Τράφορντ» και το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ

Στο Άνφιλντ και στο Όλντ Τράφορντ στρέφονται τα βλέμματα στην εμβόλιμη 15η αγωνιστική της Premier League, καθώς την Τετάρτη διεξάγονται το ντέρμπι του Μέρσεισαιντ Λίβερπουλ-Έβερτον και το Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ-Τότεναμ, στην επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στο «θέατρο των ονείρων», περίπου ένα χρόνο μετά την απόλυση του από τους κόκκινους διαβόλους.

Χρονικά όμως προηγούνται τα αποψινά (3/12) δύο ματς, αυτό της Κρίσταλ Πάλας η οποία θέλει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα με την Μπόρνμουθ η οποία θέλει να αποφύγει δεύτερη συνεχόμενη ήττα και αυτό της Μπέρνλι που θέλει να αποφύγει δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα με την Μάντσεστερ Σίτι που θέλει και εκείνη να αποφύγει δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας γκέλα στον δρόμο της υπεράσπισης του τίτλου.

Στο αυριανό(4/12) πρόγραμμα η Τσέλσι που δεν θέλει με τίποτα δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα υποδέχεται την Άστον Βίλα που την προηγούμενη αγωνιστική έκοψε βαθμούς από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ, ενώ η δεύτερη στην βαθμολογία αυτή την στιγμή Λέστερ υποδέχεται την Γουότφορντ που το Σάββατο έχασε με ανατροπή από την Σαουθάμπτον, η οποία υποδέχεται την Νόριτς με στόχο την δεύτερη συνεχόμενη της εντός έδρας νίκη.

Από την πλευρά της η Νόριτς θέλει να πάρει δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Άρσεναλ. Στο Μολινό η Γούλβς παίζει με την Γουέστ Χαμ και θέλει να αποφύγει δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας γκέλα μετά την ισοπαλία με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ η Γουέστ Χαμ πάει για το δεύτερο σερί διπλό μετά την επικράτηση στο λονδρέζικο ντέρμπι επί της Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπρίτζ.

Το βράδυ της Πέμπτης η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Νιούκαστλ η οποία θέλει δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα μετά την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Άρσεναλ υποδέχεται την Μπράιτον, στο εντός έδρας ντεμπούτο του Φρέντι Λιούνγκμπεργκ στον πάγκο των κανονιέρηδων.