Ο γνωστός Μουρίνιο: «Θα κάνω νέα λάθη» (vid)

Στη συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Τότεναμ ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως είναι έτοιμος να κάνει... νέα λάθη.

Ο γνωστός Μουρίνιο: «Θα κάνω νέα λάθη» (vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο στην πρώτη του συνέντευξή Τύπου ως προπονητής της Τότεναμ τόνισε ότι έκανε τρομερή επιλογή που επέλεξε τα «σπιρούνια». Επίσης σε ερώτηση για τα λάθη του παρελθόντος που έχει κάνει, δήλωσε πως δε θα τα επαναλάβει αλλά θα κάνει καινούρια.

Ο Μουρίνιο έκανε σωστή επιλογή. Η Τότεναμ;

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο:

Για το αν θα κάνει τα ίδια λάθη στην καριέρα του: «Δεν θα κάνω τα ίδια λάθη, θα κάνω καινούργια. Δεν θα πω ότι είμαι περισσότερο σε φόρμα, είμαι πάντα σε φόρμα».

Μουρίνιο: «Υπόσχομαι πάθος, έχουμε το καλύτερο γήπεδο στον κόσμο»

Για το γεγονός πως επέλεξε την Τότεναμ: «Είμαι πεπεισμένος ότι έκανα τρομερή επιλογή. Με κλίμακα το δέκα, δέκα. Η δουλειά; Πολλές φορές τ' αποτελέσματα φέρνουν αυτές τις αποφασίσεις. Το κλαμπ είναι τεράστιο. Ξέρω ότι πιθανότατα έχω την καλύτερη δουλειά στα χέρια μου».

Τότεναμ: Γκάρεθ Μπέιλ ο εκλεκτός του Μουρίνιο!

Για την επιλογή του ν' αφήσει τη δουλειά σχολιαστή στο Sky Sports:

«Ξέρω πως θα θέλατε να με κρατήσετε στο Sky. Είμαστε φίλοι και γνωρίζετε πολύ καλά ότι το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου, εδώ ανήκω».

Για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο:

«Να μιλήσω για τον Μαουρίτσιο (σ.σ. Ποκετίνο). Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά που έκανε. Η ομάδα αυτή θα είναι πάντα το σπίτι του. Αυτό το προπονητικό θα είναι πάντα το δικό του προπονητικό. Μπορεί να έρθει εδώ όποτε το θελήσει.

Αυτή η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον. Θα βρει και πάλι την ευτυχία. Θα βρει μια σπουδαία ομάδα ξανά και θα έχει ένα σπουδαίο μέλλον. Πάντα θα είναι ευπρόσδεκτος».

Για τους 11 μήνες απραξίας του ως προπονητής;

«Πάντα πίστευα ότι αυτοί οι 11 μήνες δεν ήταν χάσιμο χρόνου. Είμαι πιο δυνατός. Είμαι χαλαρός. Είμαι γεμάτος κίνητρα. Είμαι έτοιμος και οι παίκτες το κατάλαβαν σε δύο μέρες. Είμαι εδώ για να τους βοηθήσω όλους.

Είμαι ταπεινός. Είμαι αρκετά ταπεινός να αναλύσω την καριέρα μου. Τα προβλήματα και τις λύσεις. Η αρχή μου είναι να μην κατηγορώ κανέναν άλλον», είπε μεταξύ άλλων ο Ζοσέ Μουρίνιο».

Για τις βλέψεις του προέδρου της Τότεναμ για την ομάδα:

«Ένας από τους λόγους που ήρθα, ήταν η βλέψη του κ. Λέβι να φέρει στην πρώτη γραμμή της ομάδας. Ξέρω ότι έχω μια σπουδαία δουλειά στα χέρια μου».