Τότεναμ: Γκάρεθ Μπέιλ ο εκλεκτός του Μουρίνιο!

Ύστερα από την πρόσληψη του Πορτογάλου ως διαδόχου του Ποτσετίνο στον πάγκο των «σπιρουνιών», έχουν δημιουργηθεί ήδη οι φήμες για το ποιός θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα μετακομίσει στο Λονδίνο.

Τότεναμ: Γκάρεθ Μπέιλ ο εκλεκτός του Μουρίνιο!

Ο ερχομός του Ζοσέ Μουρίνιο στην Τότεναμ, ως αντικαταστάτης του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ήταν το πρώτο βήμα του σχεδίου του προέδρου της ομάδας του Λονδίνου, Ντάνιελ Λίβι, ώστε να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του.

Παρόλο λοιπόν που ο Μουρίνιο έχει στα χέρια του ένα πολύ ικανοποιητικό σύνολο ποδοσφαιριστών, φαίνεται πως αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία του Γκάρεθ Μπέιλ να «αποδράσει» από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Επιστροφή Μπέιλ στο Λονδίνο: Μια λύση για όλους

Οι «γκαλάκτικος» απέκτησαν τον Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ το καλοκαίρι του 2013 έναντι του ποσού των 101 εκατ. ευρώ, έχοντας τις προδιαγραφές να γίνει το επόμενο λαμπρό αστέρι της Ρεάλ. Παρόλα αυτά, κατά την διάρκεια της θητείας του υπήρχαν στιγμές που δεν πήγαιναν τόσο καλά τα πράγματα για τον τότε νεαρό χαφ, με αποκορύφωμα την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο, ειδικά μετά την επιστροφή του Ζιντάν στον πάγκο της ομάδας από την Μαδρίτη, πράγμα που τον έχει κάνει ανεπιθύμητο τόσο στις τάξεις των φιλάθλων όσο και εντός της διοίκησης.

Την δεδομένη στιγμή, ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να κάνει πράξη την επιστροφή του Ουαλού στο Λονδίνο, καθώς αν τελικά δεν είναι εφικτή στην προσεχής χειμερινή μεταγραφική περίοδο, θα το επιδιώξει ξανά το επόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα και με πληροφορίες της ισπανικής «As», ένας λόγος που έκανε τον Μουρίνιο να σκέφτεται την επιστροφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης πριν μερικές εβδομάδες, όταν υπό τις οδηγίες του Ζιντάν οι «λος μπλάνκος» δεν έφερναν τα επιθυμητά αποτελέσματα, ήταν ο Μπέιλ, καθώς πιστεύει πως είναι από τους ποδοσφαιριστές που ταυτίζονται με την φιλοσοφία του παιχνιδιού του, πράγμα που τον κάνει αυτή την στιγμή να ετοιμάζει μια πρόταση για να αναγκάσει τους Μαδριλένους να παραχωρήσουν τον 30χρονο.

Θυμίζουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μουρίνιο θα επιδιώξει να φέρει τον Μπέιλ στην ομάδα του, καθώς όταν βρέθηκε στον πάγκο της Μάνστσεστερ Γιουνάιτεντ την σεζόν 2017-18, είχε συμβεί ένα περιστατικό ανάμεσα στους δύο άντρες τους οποίους είχε απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός.

Πιο συγκεκριμένα, σε ένα φιλικό του «International Champions Cup» το καλοκαίρι του 2017, ο ένας βρέθηκε στον δρόμο του άλλου μετά την λήξη της αναμέτρησης των «κόκκινων διαβόλων» με τους Ισπανούς, με τον Μουρίνιο να φαίνεται να λέει στον Ουαλό ξεκάθαρα: «Δεν μπορώ να σε αγοράσω επειδή δεν μιλάς», ενώ νωρίτερα τον είχε ρωτήσει αν ήταν διαθέσιμος για μεταγραφή εκείνη την περίοδο.

Ο 56χρονος λίγες μέρες αργότερα σε μια συνέντευξη Τύπου, μέσω των δηλώσεων του «έσβησε» την φωτιά που είχε δημιουργηθεί, λέγοντας: «Εάν ο Μπέιλ βρισκόταν στην πόρτα της εξόδου, θα πάλευα για εκείνον. Θα τον περίμενα στην άλλη πλευρά εκείνης της πόρτας».