Premier League: Εκτέλεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον πρώην φορ της, Κίνγκ (highlights)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε την τέταρτη εφετινή της ήττα στην εφετινή Πρέμιερ Λιγκ, καθώς ηττήθηκε 0-1 εκτός έδρας από την Μπόρνμουθ

Premier League:  Εκτέλεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον πρώην φορ της, Κίνγκ (highlights)

Τελειωμό δεν έχουν τα αρνητικά αποτελέσματα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο εφετινό πρωτάθλημα της Premier League.

Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Βασιλικό» γκολ για το 1-0 (vid)

Πάνω που η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είχε «χτίσει» ένα μικρό νικηφόρο σερί με τις επιτυχίες κόντρα σε Παρτιζάν (Europa League), Νόριτς (πρωτάθλημα) και Τσέλσι (Λιγκ Καπ), πλέον ηττήθηκε 1-0 από την Μπόρνμουθ στο «Βαϊτάλιτι» για την 11η αγωνιστική της Premier League και έχασε την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση που την χωρίζει από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

«Δήμιος» των «κόκκινων διαβόλων» ήταν ένα.. δικό τους παιδί, ο Τζόσουα Κινγκ, ο οποίος είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στο άθλημα στις ακαδημίες της Γιουνάιτεντ, πριν μετακομίσει στην Μπλάκμπερν το 2013 και δύο χρόνια αργότερα στην Μπόρνμουθ. Ο 27χρονος επιθετικός βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα της πρώην ομάδας του στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και χάρισε στα «κεράσια» το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα από τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Η Γιουνάιτεντ με την σειρά της είχε ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά δεν τις αξιοποίησε και μοιραία υπέστη την τέταρτη εφετινή της ήττα στην κατηγορία. Στην μεγαλύτερη εξ αυτών, ο Μέισον Γκρίνγουντ σημάδεψε το δοκάρι ένα λεπτό από την είσοδό του στο ματς ως αλλαγή (82’).

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

Σάββατο 2 Νοεμβρίου

Μπόρνμουθ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0

(45’ Κινγκ)

Άρσεναλ-Γουλβς 17:00
Άστον Βίλα-Λίβερπουλ 17:00
Μπράιτον-Νόριτς 17:00
Μάντσεστερ Σίτι-Σαουθάμπτον 17:00
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μπέρνλι 17:00
Γουέστ Χαμ-Νιούκαστλ 17:00
Γουότφορντ-Τσέλσι 19:30

Κυριακή 3 Νοεμβρίου

Κρίσταλ Πάλας-Λέστερ 16:00
Έβερτον-Τότεναμ 18:30