Τότεναμ: Πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση τον Ιανουάριο!

Μεγάλες αλλαγές πρόκειται να έρθουν με την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League, Τότεναμ, καθώς σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα υπάρχουν 5 υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση.

Τότεναμ: Πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση τον Ιανουάριο!

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο προσπαθεί να επιταχύνει μια «κάθαρση» στην ομάδα του την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ύστερα από την τόσο κακή εκκίνηση της Τότεναμ τόσο στην Premier League, όσο και στους ομίλους του Champions League.

Ο Έρικ Ντάιερ είναι λοιπόν ο πρώτος ποδοσφαιριστής, από τους συνολικά 5, που είναι σίγουρο πως θα εγκαταλείψει την ομάδα του βόρειου Λονδίνου τον προσεχές Γενάρη, κίνηση η οποία θα αποφέρει ένα νέο ξεκίνημα στο σύνολο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την αγγλική «The Times», στην ίδια λίστα με τον 25χρονο Άγγλο, ο οποίος είχε θέση βασικού στην ήττα-κάζο της Τότεναμ από την Μπράιτον με 3-0, βρίσκονται και οι Κρίστιαν Έρικσεν, Σερζ Οριέ, Βίκτορ Ουανιάμα αλλά και Ντάνι Ρόουζ!

Και οι πέντε ποδοσφαιριστές ήταν δεδομένο πως θα αποχωρούσαν την φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, όμως ο Αργεντινός τεχνικός των «σπιρουνιών» αποφάσισε να διατηρήσει τον ήδη υπάρχοντα κορμό, πιστεύοντας πως θα τον οδηγήσει σε επιτυχία παρόμοια με αυτή της περασμένης χρονιάς.

Παρόλα αυτά, η αγωνιστική «καθίζηση» των Spurs, η οποία ξεκίνησε από την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του Champions League (2-2) και συνεχίστηκε μέχρι την περασμένη Κυριακή (5/10) με την ήττα από την Μπράιτον (3-0) και παράλληλα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Ούγκο Γιορίς, έχει δημιουργήσει ένα πολύ αρνητικό κλίμα εντός των αποδυτηρίων, με τον Ποτσετίνο να θέλει να το διορθώσει αυτό, «καθαρίζοντας» το ρόστερ του και «πατώντας» το restart.

Γκλεν Τζόνσον για Χάρι Κέιν: «Πιθανός προορισμός του η Μάντσεστερ Σίτι!»

Ποτσετίνο: «Έχω την στήριξη του προέδρου της Τότεναμ»

Μπράιτον - Τότεναμ: Η γκέλα για το 0-1 και ο σοβαρός τραυματισμός του Γιορίς (vid)

Premier League: Βαθαίνει η κρίση στην Τότεναμ, 3-0 από την Μπράιτον