Ποτσετίνο: «Έχω την στήριξη του προέδρου της Τότεναμ»

Παρά το κακό ξεκίνημα της Τότεναμ την εφετινή αγωνιστική περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις, ο προπονητής Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ξεκαθάρισε ότι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρο του συλλόγου, Ντάνιελ Λίβι

Ποτσετίνο: «Έχω την στήριξη του προέδρου της Τότεναμ»

Την απόλυτη στήριξη του προέδρου της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, ξεκαθάρισε ότι συνεχίζει να έχει ο προπονητής της ομάδας, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, παρά το αρνητικό ξεκίνημα της ομάδας την εφετινή σεζόν.

Τα «σπιρούνια», που τα τελευταία χρόνια τερματίζουν σταθερά στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, μετρούν τη νέα περίοδο μόλις τρεις νίκες σε οκτώ αναμετρήσεις τους στο αγγλικό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα έχουν δύο ισοπαλίες αλλά και τρεις ήττες.

Την ίδια στιγμή, στην Ευρώπη, αν και την περασμένη σεζόν έφτασαν ως τον τελικό του Champions League, εφέτος στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», παρότι προηγήθηκαν 0-2 στο ματς, και εν συνεχεία διασύρθηκαν στην έδρα τους από την Μπάγερν Μονάχου με το βαρύ 7-2.

Παρά την αγωνιστική «εικόνα» των Λονδρέζων, που εύλογα δημιούργησε φήμες περί αντικατάστασης του Ποτσετίνο από την τεχνική ηγεσία, ο Αργεντινός ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά πως έχει την απόλυτη στήριξη του προέδρου, Ντάνιελ Λίβι.

«Έχουμε μια πολύ καλή σχέση και είναι ασυνήθιστο να έχω τέτοια στήριξη. Του λέω πάντα πως, περισσότερο από αφεντικό μου, τον βλέπω σαν φίλο μου. Το ποδόσφαιρο δεν είναι δράμα. Είναι πάθος και δεν μπορούμε να το διαχωρίσουμε από τα συναισθήματα. Πρέπει να μάθουμε από τις ήττες και να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τα όριά μας. Οφείλεις πάντα να αντιδράς με αξιοπρέπεια έπειτα από ένα αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από το αν είναι θετικό ή αρνητικό», τόνισε σχετικά ο Αργεντινός.

Επόμενη αναμέτρηση για την Τότεναμ στο πρωτάθλημα είναι ο εντός έδρας αγώνας με αντίπαλο την Γουότφορντ του Χοσέ Χολέμπας στις 19 του μηνός στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής, ενώ για την φάση των ομίλων του Champions League τα «σπιρούνια» θα υποδεχτούν τρεις μέρες αργότερα (22/10) τον Ερυθρό Αστέρα.