Γκλεν Τζόνσον για Χάρι Κέιν: «Πιθανός προορισμός του η Μάντσεστερ Σίτι!»

Σύμφωνα με μαρτυρίες του Γκλεν Τζόνσον, ο επιθετικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, Χάρι Κέιν, ενδέχεται να εγκαταλείψει τους Spurs για να μετακομίσει στο Μάντσεστερ για χάρη της Σίτι.

Γκλεν Τζόνσον για Χάρι Κέιν: «Πιθανός προορισμός του η Μάντσεστερ Σίτι!»

Ένα από τα αστέρια της Τότεναμ και της εθνικής Αγγλίας, ο Χάρι Κέιν, ενδέχεται να εγκαταλείψει την ομάδα του βόρειου Λονδίνου για χάρη των περσινών πρωταθλητών Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει ο πρώην αμυντικός τη Λίβερπουλ, Γκλεν Τζόνσον, τονίζοντας πως ο Κέιν θέλει να αφήσει τους Spurs, με τους «Πολίτες» να είναι ο επικρατέστερος επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Παρόλο λοιπόν που η Σίτι, γνώρισε την ήττα-κάζο από την Γούλβς (6/10) μέσα στο «Έτιχαντ» με σκορ 2-0, και βλέποντας την Λίβερπουλ να απομακρύνεται ακόμα περισσότερο, φτάνοντας στους 8 βαθμούς η διαφορά τους, έχει ακόμα ελπίδες να ανατρέψει αυτή την εις βάρος της διαφορά, σε σχέση με την κατάσταση και την θέση που βρίσκεται η Τότεναμ.

Παρόλο που οι Spurs είναι οι περσινοί φιναλίστ του Champions League (ήττα με 2-0 από την Λίβερπουλ) και παρά το νέο γήπεδο και τις αρκετά εντυπωσιακές μεταγραφές που πραγματοποίησε το καλοκαίρι, πραγματοποιούν ίσως την χειρότερη περίοδο στην ιστορία τους.

Συγκεκριμένα τις τελευταίες δύο εβδομάδες, έχουν υποστεί ήττες από την Λέστερ και την Κόλτσεστερ (FA Cup) αντίστοιχα, ισοπεδώθηκαν εντός έδρας από την Μπάγερν Μονάχου με 7-2 και γνώρισαν και την ήττα με 3-0 από την Μπράιτον, ενώ στο ίδιο παιχνίδι τραυματίστηκε και ο τερματοφύλακας των «σπιρουνιών», Χιούγκο Γιορίς.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την έλλειψη τίτλων, κάνουν τον Χάρι Κέιν να σκέφτεται ολοένα και πιο σοβαρά την αποχώρηση του από την ομάδα του βόρειου Λονδίνου.

Βασιζόμενος λοιπόν σε αυτά, ο Γκλεν Τζόνσον, δεν δίστασε να αποκαλύψει έναν από τους επικρατέστερους επόμενους σταθμούς της καριέρας του 26χρονου Άγγλου επιθετικού, αναφέροντας αρχικά: «Εάν ήμουν ο Χάρι, θα σκεφτόμουν πως μπορώ να αγωνιστώ κάπου αλλού, με πολύ καλύτερους συμπαίκτες αλλά και με περισσότερες πιθανότητες να κερδίσω κάποιον τίτλο».

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Δεν υπάρχει αφοσίωση σε ομάδες στο ποδόσφαιρο και πρέπει να κοιτάξει πρώτα από όλα το προσωπικό του συμφέρον. Δεν πιστεύω πως θα ταίριαζε στον ισπανικό τρόπο παιχνιδιού, οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένει τον Σέρχιο Αγκουέρο να τελειώσει την θητεία του με την Μάντσεστερ Σίτι και ύστερα να πάει εκεί, πράγμα που μπορεί να πραγματοποιηθεί δίχως καμία αμφιβολία.

Εάν ήμουν ο Κέιν, θα ήξερα τι να κάνω, θα προχωρούσα στην ομάδα του Μάντσεστερ ώστε να κερδίσω όσα περισσότερα μπορώ και για να σώσω την καριέρα μου.»