Ντε Χέα: «Η εικόνα της Γιουνάιτεντ είναι απαράδεκτη!»

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα, τόνισε πως η παρουσία της ομάδας του στα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής είναι απαράδεκτη, ενώ ανέφερε πως είναι η πιο δύσκολη περίοδος που έχει βιώσει μέχρι στιγμής στον σύλλογο.

Ντε Χέα: «Η εικόνα της Γιουνάιτεντ είναι απαράδεκτη!»

Η Γιουνάιτεντ υπέστει σοκαριστική εκτός έδρας ήττα από την Νιουκάστλ με 1-0 την Κυριακή (6/10), επεκτείνοντας το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της εδώ και 30 χρόνια, πράγμα που έφερε τους «κόκκινους διαβόλους» στην 12η θέση της Premier League, δύο βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο γκολκίπερ τους λοιπόν, Νταβίντ Ντε Χέα βασιζόμενος στην χείριστη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του, τόνισε αρχικά στο Sky Sports: «Το παιχνίδι μας είναι απαράδεκτο. Όλη μας η σεζόν είναι απαράδεκτη. Δεν δημιουργήσαμε κατάλληλες ευκαιρίες. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Δεν έχω τι να πω. Πρέπει να ανεβάσουμε τους ρυθμούς. Έχουμε τραυματίες αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πρέπει να προπονηθούμε σκληρά, να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να επιστρέψουμε στην νίκες.»

Ενώ σε ερώτηση σχετικά με το τι πρέπει να βελτιώσουν, ο Ντε Χέα απάντησε: «Τα πάντα, πολλά πράγματα πρέπει να βελτιωθούν. Πρέπει να προσπαθήσουμε ξανά και ξανά, να συνεχίσουμε να παλεύουμε κάθε μέρα. Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμάς, αλλά είμαστε η Γιουνάιτεντ, πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε.

Είναι ίσως η πιο δύσκολη περίοδος από τότε που βρίσκομαι εδώ. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Δεν μπορούμε να σκοράρουμε ούτε ένα γκολ σε δύο παιχνίδια. Ζητάω συγγνώμη στους οπαδούς, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε σίγουρα. Θα επιστρέψουμε, αλλά αυτή την στιγμή είμαστε σε πολύ κακή κατάσταση.»