Σμάιχελ: «Παιδιάστικο πρόβλημα ο Πογκμπά μέσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Καυστικός σε δηλώσεις του για τον τρόπο παιχνιδιού του Πολ Πογκμπά ήταν ο Πίτερ Σμάιχελ

 Σμάιχελ: «Παιδιάστικο πρόβλημα ο Πογκμπά μέσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ο Πολ Πογκμπά δεν φαίνεται διατεθειμένος να βελτιώσει την απόδοσή του την φετινή σεζόν και αυτό το έδειξε και στο χθεσινό (30/09) εντός έδρας ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ, στο οποίο ο Γάλλος χαφ πέρασε απαρατήρητος.

Δεν ήταν όμως μόνο οι απλοί φίλαθλοι των μπέμπηδων που τον... έκραξαν, αλλά και πρώην παίκτες της ομάδας με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις δηλώσεις του βετεράνου τερματοφύλακα Πίτερ Σμάιχελ,ο οποίος ισχυρίστηκε πως ο πρώην παίκτης της Γιουβέντους καθυστερεί το παιχνίδι των κόκκινων διαβόλων με τον τρόπο που αγωνίζεται.

Συγκεκριμένα ο Δανός ανέφερε: «Ήταν παράξενη η απόδοσή του. Από τη στιγμή που παίζει σε αυτή την ομάδα θα πρέπει να ανεβάσει στροφές. Αυτός αντίθετα επιβραδύνει, στα πρώτα 25 λεπτά γύριζε τη μπάλα προς τα πίσω.Αυτό ήταν απογοητευτικό για παίκτη του δικού του επιπέδου. Δεν καταλαβαίνω το ρόλο που έχει στην ομάδα. Ακόμα και όταν έκανε τις αλλαγές ο Όλε και έβαλε πιο μπροστά τον Πογκμπά, δεν άλλαξαν και πολλά.Υπήρχαν δύο καλές πάσες στο παιχνίδι από τον Πογκμπά αλλά ήταν μόνο δύο, όχι 15. Και αυτό εγώ το θεωρώ πρόβλημα. Νομίζω ότι του δίνουν υπερβολική προσοχή. Νομίζω πως είναι σαν ένα παιδί που έχει πρόβλημα και αναστατώνει την ομαδα».

Να σημειωθεί πως ο Πογκμπά σε έξι εμφανίσεις φέτος έχει δύο ασίστ, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.