Ρόι Κιν: «Δίχως ποιότητα Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, δεν είπε και τα καλύτερα λόγια για το έμψυχο δυναμικό τόσο των «κόκκινων διαβόλων» όσο και των «κανονιέρηδων».

Ρόι Κιν: «Δίχως ποιότητα Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ»

Κακό θέαμα παρουσίασαν στο χθεσινό ματς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ. Μετά την ήττα από τη Γουέστ Χαμ, η ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στους «κανονιέρηδες», στο μεγάλο ντέρμπι με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 7ης αγωνιστικής της Premier League.

Ένας παίκτης θρύλος της Γιουνάιτεντ, ο Ρόι Κιν δεν έκρυψε την απογοήτευση του από το έμψυχο δυναμικό και των δύο ομάδων, σε δηλώσεις του μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα ο Ιρλανδός ανέφερε: «Κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να παίζουν σε αυτό το επίπεδο. Υπάρχει έλλειψη ποιότητας, οι παίκτες δείχνουν να δυσκολεύονται να σταθούν στα πόδια τους, υπάρχουν πολλές κίτρινες κάρτες που δείχνει έλλειψη πειθαρχίας. Αυτό που με σόκαρε, όμως, είναι η έλλειψη ποιότητας. Στα πρώτα 40 λεπτά, έβλεπες δύο ομάδες μικρών κατηγοριών και το μοναδικό ενθαρρυντικό γεγονός ήταν το υπέροχο γκολ του ΜακΤόμινεϊ».