Γκουαρντιόλα: «Δεν θα... αυτοκτονήσω, αν δεν κατακτήσω και το Champions League»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, εξέφρασε την γνώμη του, όσον αφορά την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, τονίζοντας πως δεν θα... αυτοκτονήσει κιόλας αν δεν καταφέρει να σηκώσει τον τίτλο του UCL με τους «Πολίτες».

Γκουαρντιόλα: «Δεν θα... αυτοκτονήσω, αν δεν κατακτήσω και το Champions League»

Το «μυαλό» πίσω από την πολεμική μηχανή του ποδοσφαίρου με όνομα Μάντσεστερ Σίτι, είναι ο περίφημος Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος φάνηκε ιδιαίτερα χαλαρός σε δηλώσεις του σχετικές με την κατάκτηση του τίτλου του Champions League, τονίζοντας πως δεν θα... αυτοκτονήσει κιόλας αν δεν καταφέρει να σηκώσει αυτό τον τίτλο με τους «Πολίτες».

Συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε: «Από την πρώτη μου συνέντευξη στη Μάντσεστερ Σίτι, είχα πει ότι ήρθα εδώ για να κερδίσω Champions League. Έχω μιλήσει με με τον πρόεδρο της ομάδας πολλές φορές και δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο. Είμαι εδώ για να συνεχίσω το «project». Να παίρνω νίκες όπως ακριβώς έκανα μέχρι τώρα.

Είναι λογικό, το επόμενο βήμα να είναι το Champions League. Αλλά μερικές φορές δεν είναι απόλυτα εφικτό. Προφανώς και είναι κάτι που θέλουμε να συμβεί. Αλλά αν δεν γίνει, δεν θα αυτοκτονήσω, σας το υπόσχομαι».

Θυμίζουμε πως ο Πεπ έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα Αγγλίας με την Σίτι, με αποκορύφωμα βεβαίως την κατάκτηση και των τεσσάρων εγχώριων τίτλων στο «Νησί»!