Κλοπ: «Η Μάντεστερ Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο!»

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, προέβη σε μια ακόμα δήλωση που θα συζητηθεί, αυτή την φορά αναφορικά με την μεγαλύτερο αντίπαλο της ομάδας του, την Μάντσεστερ Σίτι.

Κλοπ: «Η Μάντεστερ Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο!»

Σε μια ακόμα ιδιαίτερη δήλωση προέβη ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος εκθείασε την αντίπαλο την μεγαλύτερη αντίπαλο της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ, την Μάντσεστερ Σίτι. Παρόλα αυτά δεν ξέρουμε αν όντως εννοεί ό,τι είπε ή είναι κάποιου είδους mind game.

Συγκεκριμένα ο Γερμανός ανέφερε: «Δεν μπορούμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, επειδή η Μάντσεστερ Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και νομίζω βρισκόμαστε στον ίδιο πλανήτη».

Όσων αφορά την περσινή σεζόν αλλά και την αναμέτρηση της Τρίτης με αντίπαλο την Νάπολι στην Ιταλία, τόνισε χαρακτηριστικά: «Την περασμένη σεζόν ήμασταν πραγματικά καλοί. Δεν είμαι σίγουρος ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, αλλά ήμασταν καλοί στις σωστές στιγμές και γι΄ αυτό κερδίσαμε το Champions League. «Αν δεν αμυνθούμε με όλες μας τις δυνάμεις απέναντι στη Νάπολι, δεν θα έχουμε τύχη. Είναι πολύ δυνατοί, πεισματάρηδες με την καλή έννοια, παίζουν ποδόσφαιρο, κάνουν καλές αντεπιθέσεις, είναι δημιουργικοί. Το απολαμβάνω όταν αναλύω τη Νάπολι. Μου αρέσει να τους παρακολουθώ».