Ολυμπιακός: Ο Νταμπό και η «Ελλάδα»

Ο Ρολάν Κουρμπίς ξέρει καλά τον Νταμπό αφού τον είχε παίκτη στην Μονπελιέ. Το ματς με Χουλτ και Μουνιέ!

Ολυμπιακός: Ο Νταμπό και η «Ελλάδα»

Ο Μπριάν Νταμπό φέρεται ως μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού από το βράδυ της Παρασκευής, ενώ συνεχίζονται τα δημοσιεύματα και τις τελευταίες ώρες στην Γαλλία σχετικά με την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας και της Ναντ να τον αποκτήσουν από την Φιορεντίνα.

Αυτός είναι κι αυτά κάνει - Ο Νταμπό που απασχολεί τον Ολυμπιακό (vid)

Ο μέσος (και δεξιός μπακ) από την Μπουρκίνα Φάσο ήταν παίκτης του Ρολάν Κουρμπίς όταν οι δύο τους ήταν μαζί στην Μονπελιέ. Κι ο Γάλλος προπονητής που είχε περάσει στην ποδοσφαιρική καριέρα του από τον Ολυμπιακό ήταν από τους τεχνικούς που στήριξαν τον Νταμπό στο ξεκίνημά του.

Την 1η Μαρτίου του 2015 ο Νταμπό αντιμετώπισε με την Μονπελιέ τη Νις, στην οποία αγωνιζόταν ο Νίκλας Χουλτ που τώρα παίζει στην ΑΕΚ Ο Σουηδός είχε κερδίσει το πέναλτι με το οποίο η Νις άνοιξε το σκορ, αλλά ο Νταμπό είχε ισοφαρίσει και τελικά η Μονπελιέ πήρε τη νίκη με τέρμα του Λούκας Μπάριος. Συμπαίκτης με τον Νταμπό σε εκείνη την ομάδα της Μονπελιέ ήταν ο Αντονί Μουνιέ που ανήκει ακόμη στον Παναθηναϊκό παρότι γίνεται προσπάθεια να λυθεί το συμβόλαιό του.

Στα παιχνίδια που είχε δώσει η Μονπελιέ με τον Ολυμπιακό το 2012 για τον όμιλο του Champions League ο Νταμπό ανήκε στο ρόστερ της, αλλά δεν είχε χρησιμοποιηθεί. Τότε ήταν 20 ετών...