«Ο Ολυμπιακός για τον Νταμπό της Φιορεντίνα»

Οι Ιταλοί στέλνουν τον 27χρονο μέσο των «βιόλα» στον Πειραιά, αλλά εμπλέκουν και τη Ναντ με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Ο Ολυμπιακός για τον Νταμπό της Φιορεντίνα»

Ένα νέο όνομα προστέθηκε στη λίστα του Ολυμπιακού και αυτή τη φορά το σενάριο προέρχεται από την Ιταλία. Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα στη γειτονική χώρα οι Πειραιώτες ασχολούνται με τον Μπριάν Νταμπό.

Πρόκειται για τον 27χρονο άσο της Φιορεντίνα, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να παίξει ως αμυντικό χαφ, αλλά και ως δεξί μπακ. Ο Ντιαμπό που κατάγεται από τη Μπουρκίνα Φάσο είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου κάτι που σημαίνει ότι δεν πιάνει και θέση ξένου.

Ο 27χρονος άσος έχει συμβόλαιο με τη Φιορεντίνα έως το 2021 και η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 3,5 εκατ. ευρώ. Ο Νταμπό έχει κάνει συμμετοχές με τις μικρές Εθνικές της Γαλλίας, ενώ έχει παίξει και με την πρώτη ομάδα της Μπουρκίνα Φάσο.

Την περασμένη σεζόν ο Νταμπό είχε κάνει 23 συμμετοχές με τη Φιορεντίνα και είχε σημειώσει ένα γκολ, ενώ είχε και δύο ασίστ. Τις περισσότερες συμμετοχές του, πάντως τις είχε κάνει ως αλλαγή και ειδικά στον πρώτο γύρο. Στο δεύτερο μισό της σεζόν ο Νταμπό άρχισε να παίζει βασικός και είναι χαρακτηριστικό πως στα ματς με Γιουβέντους, Μίλαν, Ρόμα και Νάπολι ήταν βασικός.

Το ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως η Φιορεντίνα σκοπεύει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή είτε στον Ολυμπιακό, είτε στη Ναντ. Το όνομα του Νταμπό, πάντως δεν μπαίνει για πρώτη φορά στη ζωή των «ερυθρόλευκων». Και τον Γενάρη του 2018 είχε ασχοληθεί η ομάδα του Πειραιά με τον Μπριάν Νταμπό.