Αγγλία: Περιμένει... διαβολικό «δώρο» η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ επικράτησε άνετα με 2-0 επί της Κάρντιφ και παραμένει σε τροχιά τίτλου.

 Αγγλία: Περιμένει... διαβολικό «δώρο» η Λίβερπουλ

Σε τροχιά τίτλου παραμένει η Λίβερπουλ, χάρη στο άνετο πέρασμά της από την Ουαλία και το Κάρντιφ, με 2-0, για την 35η αγωνιστική της Premier League.

Με εξαιρετική εμφάνιση, οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή, δημιούργησαν ευκαιρίες με Μανέ και Σαλάχ, αλλά ήταν οι Βαϊνάλντουμ και Μίλνερ που πέτυχαν τα δύο γκολ.

Πλέον, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ περιμένει ένα... δώρο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν υποδέχεται την Μεγάλη Τετάρτη τη δεύτερη αλλά με αγώνα λιγότερο Μάντσεστερ Σίτι σε εξ αναβολής αγώνα. Αυτή ήταν η ένατη σερί νίκη της Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που είχε να συμβεί από το 2014!

Η Κρίσταλ Πάλας σημείωσε μία πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Άρσεναλ με 3-2 και άφησε την ομάδα του Ουνάι Έμερι στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος.

ΚΑΡΝΤΙΦ: Έθεριτζ, Πελτιέ, Μόρισον, Εκουέλε, Μπένετ, Γκούναρσον, Χόιλετ (83' Μέρφι), Καμαράσα, Ρολς (79' Μπακούνα), Μέντεζ-Λενγκ, Νιάς (67' Ζοχόρ)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (86' Γκόμεζ), Ματίπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά (71' Φαμπίνιο (75' Μίλνερ)), Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ

Όλα τα αποτελέσματα της 35ης αγωνιστικής

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ 1-0

Μπόρνμουθ – Φούλαμ 0-1

Χάντερσφιλντ – Γουότφορντ 0-2

Γουέστ Χαμ – Λέστερ 2-2

Γουλβς – Μπράιτον 0-0

Νιουκάστλ – Σαουθάμπτον 3-1.


Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-0: 13’ Ριτσάρλισον, 28’ Σίγκουρντσον, 56’ Ντιν, 64’ Γουόλκοτ.


Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας 2-3: 47’ Oζίλ, 77’ Ομπαμεγιάνγκ – 17’ Μπεντέκε, 61’ Ζαχά, 69’ ΜακΆρθουρ.

Κάρντιφ – Λίβερπουλ 0-2:

22/4

22.00: Τσέλσι – Μπέρνλι

Η βαθμολογία