Τσέλσι: Η αποζημίωση εμπόδιο στην απόλυση του Σάρι

Η Τσέλσι δεν έχει την επιθυμητή πορεία τη φετινή σεζόν στην Premier League, ο Μαουρίτσιο Σάρι, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, δεν έχει μέλλον στον πάγκο της ομάδας του Λονδίνου και ήδη άρχισε η φημολογία για τον αντικαταστάτη του.

Τσέλσι: Η αποζημίωση εμπόδιο στην απόλυση του Σάρι

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η διοίκηση της Τσέλσι ψάχνει τρόπο για να λυθεί η συνεργασία με τον Μαουρίτσιο Σάρι, με τη μικρότερη δυνατή αποζημίωση.

Ο ιδιοκτήτης των «μπλε», Ρομάν Αμπράμοβιτς, είναι δυσαρεστημένος με την πορεία της ομάδας και τις τελευταίες εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο πρόσφατος αποκλεισμός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μάλιστα, στο κύπελλο, αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι πάντα στο μυαλό του Αμπράμοβιτς και έχουν γίνει ήδη και οι πρώτες επαφές με την πλευρά του Γάλλου τεχνικού. Ο «Ζιζού» είναι χωρίς δουλειά μετά την αποχώρηση του από τη Ρεάλ Μαδρίτης και σκέφτεται σοβαρά την πρόταση της Τσέλσι. Το θέμα είναι πως δεν θέλει ν' αναλάβει μεσούσης της περιόδου την Τσέλσι και ο Αμπράμοβιτς σκέφτεται να απολύσει τον Σάρι και να προχωρήσει με υπηρεσιακό προπονητή, έως το τέλος της σεζόν, ώστε να δοθεί χρόνος στον Ζιντάν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ