Ρεάλ Μαδρίτης: Χρυσάφι στα πόδια του Ποκετίνο!

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, οι «μερένχες» έκαναν πρόταση... «μαμούθ» στον τεχνικό της Τότεναμ!

Ρεάλ Μαδρίτης: Χρυσάφι στα πόδια του Ποκετίνο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει ν' αναζητά τον διάδοχο του Χουλέν Λοπετέγκι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της. Η διοίκηση της «βασίλισσας» προχώρησε στην απομάκρυνση του Ισπανού προπονητή από τον πάγκο της, μόλις τρεις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και αμέσως μετά από τη συντριβή στο «Καμπ Νου» από την Μπαρτσελόνα (5-1).

Η Ρεάλ έχει να γευτεί την χαρά της νίκης στη La Liga από τις 22 Σεπτεμβρίου, όταν είχε επικρατήσει της Εσπανιόλ. Έκτοτε ηττήθηκε από τις Σεβίλλη, Αλαβές, Λεβάντε και ήρθε ισόπαλη με την Ατλέτικο Μαδρίτης πριν γνωρίσει τη συντριβή από την Μπαρτσελόνα.

Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι και της εθνικής Ιταλίας, Αντόνιο Κόντε, είναι ένας από τους υποψήφιους για να διαδεχθεί τον Λοπετέγκι, αλλά η βρετανική εφημερίδα «SUN» αποκαλύπτει σήμερα πως ο πρόεδρος της διάσημης ισπανικής ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, έκανε «ηγεμονική» πρόταση στον Μαουρίσιο Ποκετίνο για να τον πείσει ν' αφήσει την Τότεναμ και να συνεχίσει την καριέρα του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, οι Μαδριλένοι έχει καταθέσει αστρονομική πρόταση στον Αργεντινό τεχνικό. Συγκεκριμένα του προσφέρουν 80 εκατ. ευρώ (!) για 5ετες συμβόλαιο συνεργασίας στον 46χρονο τεχνικό, τις διπλάσιες δηλαδή αποδοχές, από αυτές που αμείβεται αυτή τη στιγμή στην Τότεναμ!