Ολυμπιακός Κ19: Άνετοι και ωραίοι οι Νέοι του Ολυμπιακού

Η νίκη των Νέων του Ολυμπιακού στην έδρα της Καμπάλα απέδειξε ξανά πως οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται στο σωστό δρόμο. 

Ολυμπιακός Κ19: Άνετοι και ωραίοι οι Νέοι του Ολυμπιακού

Νέοι του Ολυμπιακού έδωσαν συνέχεια στις πολύ καλές τους ευρωπαϊκές παρουσίες. Σ' ένα ακόμη παιχνίδι της Ευρώπης οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν τρία γκολ και έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Η ομάδα του Πειραιά αντιμετώπισε με την ανάλογη σοβαρότητα το πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού με αντίπαλο την Καμπάλα και εκτός της άνετης νίκης κατάφερε να μετατρέψει σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς στον Ρέντη, σύμφωνα και με την εικόνα στο Αζερμπαϊτζάν.

Η αλήθεια είναι ότι οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα γκολ, όπως υποστήριξε στις δηλώσεις του και ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, όμως και το «καθαρό» 3-0 αρκεί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Youth League.

Εκτός της σπουδαίας νίκης και της εξίσου πειστικής εμφάνισης, οι πρωταθλητές της περσινής Super League K19 απέδειξαν πως η εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ ήταν μία κακή παρένθεση. Οι Νέοι του Ολυμπιακού σημείωναν τη μία φάση πίσω από την άλλη στο γήπεδο της Καμπάλα και πίεζαν συνεχώς για το γκολ.

Αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που κάνει τους «ερυθρόλευκους» να ξεχωρίζουν και κυρίως αποδεικνύει πως στόχος του κόουτς Συλαϊδόπουλου και των συνεργατών του, είναι οι Νέοι του Ολυμπιακού να αποκτήσουν τη φιλοσοφία της «ερυθρόλευκης» ακαδημίας που δεν είναι άλλη από το ποδόσφαιρο κυριαρχίας.

Για όσους βιαστούν να υποστηρίξουν πως το εμπόδιο της Καμπάλα είναι εύκολο, θα τους υπενθυμίσουμε πως στον προηγούμενο γύρο η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν άφησε εκτός συνέχειας την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, Πούσκας, η οποία πρωταγωνιστεί στα τμήματα υποδομής τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων.

YΓ: Αξίζει να σημειωθεί πως άπαντες στην ομάδα αφιέρωσαν τη νίκη στη μνήμη του «θρυλικού» Νίκου Γιούτσου.