Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-2: Σταμάτησε το σερί των Πειραιωτών

Η Κ19 του Ολυμπιακού ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ, η οποία έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-2: Σταμάτησε το σερί των Πειραιωτών

Το νικηφόρο σερί 17 αγώνων της Κ19 του Ολυμπιακού σταμάτησε σήμερα (4/11) στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ από τον οποίο και ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-1.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να ελέγξουν το ρυθμό στο ξεκίνημα του αγώνα και στο 14’ ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη καλή στιγμή με σουτ του Πνευμονίδη, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 16’ με τον Καλαϊτσίδη να σκοράρει από κοντά έπειτα από γύρισμα του Καλόγηρου. Η ομάδα του Συλαϊδόπουλου είχε τον έλεγχο του αγώνα και έφτιαξε φάσεις για να σκοράρει. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 53’ με τον Μπάκουλα και στο 72’ ο ισοφάρισε με τον Δάμα. Λίγο πριν το φινάλε όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε με σουτ του Γκίτερσου έξω από τη μεγάλη περιοχή να κάνει το 1-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σίνα, Κουτσογούλας, Δάμα, Κ. Κωστούλας, Τανούλης, Μπάκουλας, Λιατσικούρας (55′ Δαρβίρας), Μουζακίτης, Χαραλαμπόγλου, Πνευμονίδης (86′ Λίγδας), Αλαφάκης.

ΠΑΟΚ: Νικολακούδης, Φίλων (79′ Βρύζας), Δεληγιάννης (79′ Πολυκράτης), Καστίδης, Πασαχίδης, Αλμασίδης, Τσομπάνης (64′ Παπαγεωργίου), Καλαϊτσίδης (79′ Κούπενος), Γκίτερσος, Καλόγηρος, Μπάμπουρας (69′ Χατσίδης).