Κλάτενμπεργκ: «Ήταν προκλητικός ο Ρόμπερτσον, αλλά ο Χατζηδάκης έπρεπε να συγκρατηθεί»

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ σε δηλώσεις του σχολίασε την αγκωνιά που δέχθηκε ο Άντι Ρόμπερτσον από τον βοηθό του αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στην Άρσεναλ, Κώστα Χατζηδάκη.

Κλάτενμπεργκ: «Ήταν προκλητικός ο Ρόμπερτσον, αλλά ο Χατζηδάκης έπρεπε να συγκρατηθεί»

Λίγες ώρες αφού η PGMOL επιβεβαίωσε πως θα διεξάγει έρευνα για το περιστατικό που σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ κόντρα στην Άρσεναλ, όταν ο βοηθός διαιτητή, Κώστας Χατζηδάκης, χτύπησε με τον αγκώνα τον αμυντικό των reds, Άντι Ρόμπερτσον, o Μαρκ Κλάτενμπεργκ σχολίασε το περιστατικό.

Ο Κλάτενμπεργκ μέσα από τη στήλη του στην Daily Mail τονίζει πως ο Χατζηδάκης προκλήθηκε από τον Σκωτσέζο μπακ, αλλά ένας διαιτητής δεν θα πρέπει ποτέ να αντιδρά έτσι και πλέον ο ελληνικής καταγωγής διαιτητής απειλείται με πολύ βαριά τιμωρία.

«Οι παίκτες μπορούν να ωθήσουν τους αξιωματούχους στα όριά τους. Μπορούν να προκαλέσουν σε σημείο που πιθανόν να μπεις στον πειρασμό να ανταποδώσεις. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε. Σίγουρα όχι σωματικά.

Ο Χατζηδάκης το έκανε και τώρα ο κόσμος θα ζητήσει την αποβολή του, δεδομένου ότι ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς της Φούλαμ θα χάσει οκτώ αγώνες επειδή έσπρωξε τον διαιτητή Κρις Κάβανο τον περασμένο μήνα. Πιστεύω πως ο Χατζηδάκης δεν ήθελε να χτυπήσει τον Ρόμπερτσον. Θέλω να δω πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση ο αρχιδιαιτητής Χάουαρντ Γουέμπ, είναι ένας μεγάλος πονοκέφαλος», σχολίασε ο πρώην διεθνής διαιτητής και επικεφαλής της ελληνικής ΚΕΔ.