Λίβερπουλ-Άρσεναλ: Ο βοηθός Χατζηδάκης, κατηγορείται ότι χτύπησε με τον αγκώνα τον Ρόμπερτσον

Η PGMOL διεξάγει έρευνα μετά την κατηγορία ότι ο βοηθός διαιτητή χτύπησε με τον αγκώνα τον αμυντικό της Λίβερπουλ Άντι Ρόμπερτσον κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Premier League με την Άρσεναλ την Κυριακή.

Λίβερπουλ-Άρσεναλ: Ο βοηθός Χατζηδάκης, κατηγορείται ότι χτύπησε με τον αγκώνα τον Ρόμπερτσον

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ Άντι Ρόμπερτσον πλησίασε τον Κωνσταντίνο Χατζηδάκη καθώς οι παίκτες αποχωρούσαν από τον αγωνιστικό χώρο για το ημίχρονο, πριν ο Χατζηδάκης φαίνεται να σηκώνει το χέρι του προς το μέρος του.

Ο Ρόμπερτσον εξοργίστηκε αμέσως και φάνηκε να ισχυρίζεται ότι δέχθηκε αγκωνιά από τον επόπτη γραμμής.

Οι παίκτες της Λίβερπουλ συνωστίστηκαν γύρω από τον διαιτητή Πολ Τίρνεϊ για να θέσουν το θέμα πριν τελικά φύγουν για την φυσσούνα.

Οι επαναλήψεις του περιστατικού μεταδόθηκαν από το Sky Sports, το οποίο έδειξε το συμβάν από διάφορες γωνίες, αφού αρχικά δεν είχε προβληθεί στην κανονική μετάδοση του αγώνα.

Η αντίδραση του Ρόμπερτσον ήταν άμεση με τον Χατζηδάκη να συνεχίζει να επιστρέφει προς τους συναδέλφους του πριν όλοι οι εμπλεκόμενοι αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο.

Το Sky Sports ανέφερε ότι ο Ρόμπερτσον ήταν "απολύτως αποπληκτικός" και "εμβρόντητος" μπαίνοντας στην φυσσούνα πριν κατηγορήσει τον Χατζηδάκη ότι "τον χτύπησε με τον αγκώνα στο λαιμό".

Η PGMOL επιβεβαίωσε ότι θα "επανεξετάσει το θέμα" μετά το παιχνίδι.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: "Η PGMOL είναι ενήμερη για ένα περιστατικό με τον βοηθό διαιτητή Κωνσταντίνο Χατζηδάκη και τον αμυντικό της Λίβερπουλ Άντριου Ρόμπερτσον στο ημίχρονο του αγώνα Λίβερπουλ - Άρσεναλ στο Άνφιλντ.

Θα επανεξετάσουμε πλήρως το θέμα μόλις ολοκληρωθεί ο αγώνας".

Η Λίβερπουλ και ο Ρόμπερτσον θα παράσχουν παρατηρήσεις για το περιστατικό όταν τους ζητηθεί.

Ο Χατζηδάκης είναι έμπειρος διαιτητής αγώνων και έχει συμμετάσχει σε ομάδες διαιτησίας για αγώνες της Premier League, του Champions League και του Europa League για αρκετά χρόνια.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ δεν είδε το περιστατικό σε πραγματικό χρόνο.

"Δεν το είδα. Δεν μπορώ να δώσω λάθος απαντήσεις", δήλωσε μετά το παιχνίδι. "Αλλά άκουσα τις εικόνες να μιλούν από μόνες τους και δεν μπορώ να πω περισσότερα. Δεν είδα τίποτα από αυτά".

Ο σχολιαστής του Sky Sports, Γκάρι Νέβιλ, έμεινε άναυδος από τα πλάνα.

"Δεν έχω δει ποτέ διαιτητή να σηκώνει αγκώνα σε παίκτη", δήλωσε στην τηλεοπτική μετάδοση. "Νομίζω ότι θα έχει πολλά προβλήματα μετά το τέλος αυτού του παιχνιδιού".