Μπρούνο Φερνάντες: «Δεν θα φοβηθούμε την έδρα της Λιντς»

Ο Μπρούνο Φερνάντες δεν ανησυχεί ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πτοηθεί από την θερμή ατμόσφαιρα του Elland Road την Κυριακή.

Μπρούνο Φερνάντες: «Δεν θα φοβηθούμε την έδρα της Λιντς»

Ο Μπρούνο Φερνάντες και η παρέα του αντιμετωπίζουν για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε ημέρες την σκληρή αντίπαλο Λιντς αυτό το Σαββατοκύριακο. Μια Λιντς... άνευ προπονητή την κράτησε ισόπαλη 2-2 στο Ολντ Τράφορντ το βράδυ της Τετάρτης.

Αλλά ο Πορτογάλος διεθνής είναι σίγουρος ότι δεν θα υπάρχει φόβος στην ομάδα όταν ταξιδέψει στην έδρα της Λιντς - και θα αγωνιστεί μπροστά σε μια παθιασμένη εντός έδρας υποστήριξη.

Ο ίδιος δήλωσε: "Μπα, δεν ανησυχώ πραγματικά προφανώς.

Με αυτή την ομάδα, με τον χαρακτήρα που έχουμε σε αυτή την ομάδα, το πάθος, την επιθυμία, την ομαδικότητα που έχουμε, δεν φοβόμαστε να πάμε οπουδήποτε για να παίξουμε εναντίον οποιουδήποτε αντιπάλου.

Ξέρω ότι θα είμαι σε καλά χέρια με όλους αυτούς.

Ξέρω ότι αυτή η ομάδα θα δώσει, θα παλέψει, θα δώσει ό,τι καλύτερο μπορεί και δεν θα φοβηθεί να παίξει όποιο κι αν είναι το γήπεδο, το γήπεδο ή η ομάδα".

Η Λιντς προηγήθηκε με 2-0 την Τετάρτη, πριν ο Μάρκους Ράσφορντ και ο Τζέιντον Σάντσο χτυπήσουν για να εξασφαλίσουν ισοπαλία στους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Έρικ τεν Χάαχ είναι τρίτη στην Premier League, ενώ η Λιντς είναι 16η.