Νότιγχαμ Φόρεστ: Κινείται για Άλεξ Μορένο από την Μπέτις

Η Νότιγχαμ Φόρεστ δουλεύει για να φέρει στην Premier League τον αριστερό μπακ Άλεξ Μορένο από την Ρεάλ Μπέτις

 

Νότιγχαμ Φόρεστ: Κινείται για Άλεξ Μορένο από την Μπέτις

Όπως είχε προαναγγείλει ο Στιβ Κούπερ, η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο της ενίσχυσή της ενόψει της επιστροφής στην Premier League θέλοντας να ντύσει στα κόκκινα τον Άλεξ Μορένο της Ρεάλ Μπέτις.

Γίνεται αντιληπτό ότι οι δύο σύλλογοι βρίσκονται στα πρώτα στάδια των συνομιλιών και παρόλο που δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε συμφωνία, υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία. Η Φόρεστ αναζητά κάλυψη στις θέσεις των ακραίων μπακ και ο 29χρονος Ισπανός φέρεται να είναι ανοιχτός σε μια πιθανή μεταγραφή.

Ο Άλεξ Μορένο είχε μια επιτυχημένη σεζόν 2021-22 στην Μπέτις, όπου τερμάτισε 5η στη La Liga και κατέκτησε το Copa del Rey. Σκόραρε πέντε γκολ και έδωσε τέσσερις ασίστ σε 30 αγώνες πρωταθλήματος. Ο Ισπανός μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια και ως αριστερός εξτρέμ.

Η Νότιγχαμ είναι μία από τις πιο κινητικές ομάδες της Premier League στην μεταγραφική περίοδο του φετινού καλοκαιριού και έχει ήδη ενισχυθεί σημαντικά στα μπακ με τις αφίξεις των Ομάρ Ρίτσαρντς, Ζουλιάν Μπιανκόν και Νέκο Γουίλιαμς. Επίσης, πρόκειται να υπογράψουν τον αριστερό μπακ Χάρι Τοφόλο από την Χάντερσφιλντ Τάουν.

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ παίζει τον πρώτο της αγώνα στην Premier League εκτός έδρας απέναντι στην Νιούκαστλ στις 6 Αυγούστου.