Νότιγχαμ Φόρεστ: Ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τον Γουίλιαμς από την Λίβερπουλ

Στην Νότιγχαμ Φόρεστ θα συνεχίσει την καριέρα του με κάθε επισημότητα ο Νέκο Γουίλιαμς ο οποίος αποκτήθηκε από την Λίβερπουλ για 17 εκατομμύρια λίρες. 

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τον Γουίλιαμς από την Λίβερπουλ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επιβεβαίωσε την απόκτηση του Νέκο Γουίλιαμς από την Λίβερπουλ για 17 εκατομμύρια λίρες με την ομάδα του Κλοπ να κρατά ποσοστό μεταπώλησης 15%.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα ενταχθώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ και θα βοηθήσω αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο να προχωρήσει στην Premier League», δήλωσε ο Γουίλιαμς μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του.

«Η Φόρεστ είναι ένας σύλλογος με απίστευτη ιστορία και το City Ground είναι ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος που ανυπομονώ να ζήσω με πλήρη φωνή τις επόμενες εβδομάδες.

Έχοντας μιλήσει με τον προπονητή, υπάρχει μια τεράστια φιλοδοξία που επιδεικνύεται στον σύλλογο και ανυπομονώ να ενωθώ με τους νέους μου συμπαίκτες και να προετοιμαστώ για την πρόκληση που ακολουθεί».

Ο προπονητής της Νότιγχαμ, Στιβ Κούπερ πρόσθεσε: «Παρόλο που είναι μόλις 21 ετών, ο Νέκο έχει καθιερωθεί στην ενδεκάδα της Ουαλίας.

Έπαιξε στην Premier League, στο Champions League και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τους τελευταίους 12 μήνες και είναι ένας πολύ ταλαντούχος δεξιός μπακ.

Πιστεύουμε ότι έχει ένα απίστευτα ψηλό ταβάνι και ότι μπορεί να παίξει τεράστιο ρόλο για εμάς στη Νότιγχαμ Φόρεστ στην επιστροφή μας στην Premier League. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε».

Η Λίβερπουλ ήταν στην ευχάριστη θέση να πουλήσει τη Γουίλιαμς αφού έφερε τον Κάλβιν Ράμσεϊ ως αναπληρωτή του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ σε μια συμφωνία 6,5 εκατομμυρίων λιρών που έκλεισε με την Αμπερντίν.

Ο Γουίλιαμς ήταν στην Λίβερπουλ από την ομάδα κάτω των 9 ετών και αποδέχτηκε ότι έπρεπε να συνεχίσει αυτό το καλοκαίρι για να εξασφαλίσει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Νοεμβρίου στο Κατάρ.

Ο Ουαλός διεθνής πραγματοποίησε πέρσι 13 εμφανίσεις για τη Λίβερπουλ, αλλά πέρασε το δεύτερο μισό της σεζόν ως δανεικός στη Φούλαμ. Έπαιξε 14 φορές, σκοράροντας δύο φορές. Ο Γουίλιαμς κέρδισε επίσης την άνοδο στην Premier League ενώ βρισκόταν στο Κρέιβεν Κότατζ.