Νότιγχαμ Φόρεστ: Συμφώνησε με την Χάντερσφιλντ για τους Ο' Μπράιεν και Τοφόλο

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει καταλήξει σε συμφωνία για την αγορά του δίδυμου της Χάντερσφιλντ Τάουν, Λιούις Ο’ Μπράιαν και Χάρι Τοφόλο.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Συμφώνησε με την Χάντερσφιλντ για τους Ο' Μπράιεν και Τοφόλο

Έχει διευθετηθεί ένα ποσό και για τους δύο, αλλά η συμφωνία εξακολουθεί να υπόκειται σε προσωπικούς όρους που θα συμφωνηθούν με τους δύο παίκτες και να ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις.

Ο Ο’ Μπράιαν, 23 ετών, και ο Τοφόλο, 26, ήταν βασικοί παίκτες καθώς η Χάντερσφιλντ έφτασε στον τελικό των play-off της Championship την περασμένη σεζόν, χάνοντας 1-0 από την Νότιγχαμ Φόρεστ που τους προσφέρει τώρα την ευκαιρία για ποδόσφαιρο κορυφαίας κατηγορίας.

Ωστόσο, η Χάντερσφιλντ αναγνωρίζει ότι οι παίκτες της μπορεί να έχουν φιλοδοξίες να παίξουν ποδόσφαιρο στην Premier League και δεν θα σταματήσει αυτό να συμβαίνει εάν έρθει αυτό που θεωρούν κατάλληλη πρόταση.

Ο Ο' Μπράιεν, κεντρικός μέσος, πραγματοποίησε 43 συμμετοχές, σκοράροντας τρία γκολ και μοιράζοντας τρεις ασίστ.

Ο Τοφόλο ήταν επίσης εντυπωσιακός υπό τον πρόσφατα αποχωρήσαντα προπονητή, Κάρλος Κορμπεράν, και σημείωσε έξι γκολ στην Championship ενώ λειτουργούσε ως αριστερός ακραίος μπακ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει κάνει επτά μεταγραφές μέχρι στιγμής αυτό το καλοκαίρι, ξοδεύοντας σχεδόν 60 εκατομμύρια λίρες, καθώς προετοιμάζεται για την επιστροφή της στην Premier League μετά από 23 χρόνια απουσίας.