Τσέλσι: Δεν πωλείται ο Αρμάντο Μπρόγια σύμφωνα με τον Τούχελ

Ο Τόμας Τούχελ είπε ότι η Τσέλσι «δεν ενδιαφέρεται» να πουλήσει τον Αρμάντο Μπρόγια, παρά την φημολογία ότι η Γουέστ Χαμ είχε κάνει προσφορά 30 εκατομμυρίων λιρών για τον επιθετικό.

Τσέλσι: Δεν πωλείται ο Αρμάντο Μπρόγια σύμφωνα με τον Τούχελ

Τα τελευταία 24ωρα είχε προκύψει ότι η Γουέστ Χαμ πρόσφερε 25 εκατομμύρια £ με επιπλέον 5 εκατομμύρια £ σε μπόνους για τον Αρμάντο Μπρόγια, ο οποίος πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στη Σαουθάμπτον, σκοράροντας έξι γκολ σε 32 αγώνες.

Ωστόσο, μιλώντας στους δημοσιογράφους το Σάββατο ο Τόμας Τούχελ είπε ότι η Τσέλσι «προς το παρόν δεν ενδιαφέρεται» να πουλήσει τον 20χρονο επιθετικό επειδή «είναι εδώ για να κάνει εντύπωση» μετά τον δανεισμό του.

Ο Τούχελ είπε: «Ο Αρμάντο είναι πρώτα απ' όλα παίκτης μας και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον να τον πουλήσουμε. Είναι εδώ για να κάνει εντύπωση αφού ήταν δανεικός στη Σαουθάμπτον.

Είναι καλό αν υπάρχει ενδιαφέρον καθώς μας δείχνει ότι υπάρχει ταλέντο και δυνατότητες. Μας δείχνει ότι είναι σε θέση να εντυπωσιάσει και να γίνει παίκτης της Τσέλσι.

Πότε θα γίνει παίκτης της Τσέλσι; Κανείς δεν ξέρει, αλλά ελπίζω το συντομότερο δυνατό. Τραυματίστηκε και υπάρχει μια καθυστέρηση για αυτόν που δεν είναι ποτέ ωραία γιατί ένας νεαρός παίκτης θα έπρεπε κανονικά να κάνει εντύπωση από το πρώτο λεπτό στην προετοιμασία».

Ο Μπρόγια ταξίδεψε με την Τσέλσι για την περιοδεία τους στις ΗΠΑ και υπέστη έναν ελαφρύ τραυματισμό αυτή την εβδομάδα, αλλά δεν αναμένεται να έχει μακροπρόθεσμο αντίκτυπο.

Ο Τούχελ πρόσθεσε: «Είχε ένα μικρό ατύχημα στην προπόνηση και προσγειώθηκε με αστείο τρόπο στον αστράγαλό του και στον Αχιλλέα. Πονάει αλλά δεν τραυματίστηκε. Κάναμε τις εξετάσεις.

Είναι τυχερός που δεν τραυματίστηκε. Είμαστε τυχεροί και χαρούμενοι που δεν αυτοτραυματίστηκε».

Ο Μπρόγια, ο οποίος εκπροσωπεί την Αλβανία σε διεθνές επίπεδο, είναι στην Τσέλσι από το 2009, αλλά έχει κάνει μόνο μία εμφάνιση για αυτήν.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν υπογράψει τους Ραχίμ Στέρλινγκ και Καλιντού Κουλιμπαλί. Η Τσέλσι βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις για την απόκτηση του Κιμπεμπέ.

Αντίθετα, η ομάδα του Τούχελ αποφάσισε να μην κινηθεί για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.