Τσέλσι: Αποφάσισε να μην κινηθεί για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Τσέλσι αποφάσισε να μην κάνει καμία προσπάθεια να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο αυτό το καλοκαίρι ως αντικαταστάτη του Ρομέλου Λουκάκου.

Τσέλσι: Αποφάσισε να μην κινηθεί για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο νέος συνιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι, συναντήθηκε με τον ατζέντη του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, στην Πορτογαλία τον περασμένο μήνα και η πιθανότητα απόκτησης του επιθετικού ήταν ένα από τα πολλά θέματα που συζητήθηκαν.

Οι εικασίες για μια πιθανή μεταγραφή στο Στάμφορντ Μπριτζ είχαν αυξηθεί αφού ο 37χρονος ξεκαθάρισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι θέλει να φύγει από την ομάδα προκειμένου να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Champions League. Δεν έχει ταξιδέψει ούτε στην περιοδεία της πριν από την έναρξη της νέας σεζόν, επικαλούμενος «οικογενειακούς λόγους».

Η Τσέλσι επέτρεψε στον Λουκάκου, τον οποίο υπέγραψε με το ποσό-ρεκόρ των 97,5 εκατομμυρίων λιρών το περασμένο καλοκαίρι, να επιστρέψει στην Ίντερ ως δανεικός για μια σεζόν στα τέλη του περασμένου μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα υπήρχε χώρος για την έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ωστόσο, ο σύλλογος του δυτικού Λονδίνου δεν θα υποβάλει προσφορά για τον Πορτογάλο διεθνή, ο οποίος σκόραρε 24 γκολ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη σεζόν.

Η Τσέλσι ολοκλήρωσε την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ, με 47,5 εκατομμύρια λίρες αυτήν την εβδομάδα και έχει προβλεφθεί να είναι ένα σημαντικό σημείο αναφοράς στην γραμμή κρούσης των μπλε.

Ο σύλλογος έχει επίσης μια σειρά από άλλες επιλογές για να διαλέξει ποιος μπορεί να παίξει στις θέσεις της επίθεσης, όπως οι Χάβερτς, Βέρνερ, Πούλισικ, Μάουντ και Χάντσον-Οντόϊ.

Ο ταλαντούχος νεαρός Αρμάντο Μπρόγια, για τον οποίο ενδιαφέρονται ομάδες όπως η Γουέστ Χαμ, η Νιουκάστλ και η Έβερτον, ήταν στην ίδια πτήση με τον Στέρλινγκ για το Λος Άντζελες και άρχισε να προπονείται με την ομάδα.

Οι μεταγραφικές κινήσεις για την ομάδα του Τούχελ θα συνεχιστούν με τον αμυντικό Καλιντού Κουλιμπαλί να περνάει από ιατρικές εξετάσεις στο Λονδίνο την Παρασκευή (14/7) ενόψει της μεταγραφής του αντί 34 εκατομμυρίων λιρών από την Νάπολι. Η Τσέλσι βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις με την Μάντσεστερ Σίτι και την Παρί Σεν Ζερμέν με την ελπίδα να αποκτήσει τον Νέιθαν Άκε και τον Πρέσνελ Κιμπέμπε αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης: Ομάδα από τη Σαουδική Αραβία προσφέρει στον Κριστιάνο Ρονάλντο 250 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια