Τσέλσι: Στα «μπλε» και επίσημα ο Στέρλινγκ

Η Τσέλσι ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ από την Μάντσεστερ Σίτι, με τον Άγγλο εξτρέμ να βάζει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους λονδρέζους.

Τσέλσι: Στα «μπλε» και επίσημα ο Στέρλινγκ

Παίκτης της Τσέλσι είναι πλέον και επίσημα ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος αποτελεί πλέον το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας έπειτα από την αποχώρηση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς από την ιδιοκτησία του συλλόγου και την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Τοντ Μπόλι.

Έπειτα από τη συμφωνία των λονδρέζων με τη Μάντσεστερ Σίτι έναντι ενός ποσού κοντά στα 53 εκατομμύρια ευρώ, ο διεθνής Άγγλος εξτρέμ πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπλε».

«Ένας άμεσος ντριμπλέρ που μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε θέση στην επίθεση ή ακριβώς πίσω από έναν κεντρικό επιθετικό, ο 27χρονος χρησιμοποιεί έναν τέλειο συνδυασμό ικανότητας, ταχύτητας και συγχρονισμού για να βασανίσει τους αμυντικούς, είτε με τη μπάλα στα πόδια του είτε με σταθερά. παραγωγικές τρεξίματα στην πλάτη της άμυνας», σημειώνει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Τσέλσι.