Τσέλσι: Πάει για νέο "χτύπημα" με Κιμπεμπέ

Η Τσέλσι, μετά την απόκτηση του Στέρλινγκ, βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Πρεσνέλ Κιμπεμπέ.

Τσέλσι: Πάει για νέο "χτύπημα" με Κιμπεμπέ

Η Τσέλσι επιβεβαίωσε την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ από την Μάντσεστερ Σίτι για 47,5 εκατομμύρια λίρες με τον Άγγλο διεθνή να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας πέντε ετών.

Οι "μπλε" δεν σταματούν εκεί και ήδη έχουν κάνει κίνηση για την απόκτηση του Πρεσνέλ Κιμπεμπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Πιστεύεται ότι οι πρωταθλητές Γαλλίας είναι ανοιχτοί για την πώληση του 26χρονου, εάν εκπληρωθούν οι οικονομικές απαιτήσεις τους.

Μέχρι στιγμής, αυτό δεν έχει συμβεί, αλλά οι συνομιλίες συνεχίζονται καθώς η Τσέλσι προσπαθεί να βρει έναν βασικό παίκτη για τη θέση του αριστερού σέντερ μπακ.

Η Γιουβέντους επιθυμεί επίσης να αποκτήσει τον Γάλλο διεθνή και έχει έρθει σε επαφή με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Κιμπεμπέ έχει ανέβει στις τάξεις της Παρί και έχει κάνει 151 εμφανίσεις στη Ligue 1 για τη γαλλική ομάδα. Μάλιστα, ο Γάλλος στόπερ έχει παίξει 80 παιχνίδια στην καριέρα του υπό τις οδηγίες του νυν προπονητή της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, τα περισσότερα σε σχέση με κάθε άλλο προπονητή.

Η Τσέλσι ψάχνει να ενισχύσει την άμυνά της, έχοντας ήδη συμφωνήσει με την Νάπολι για την απόκτηση του Καλιντού Κουλιμπαλί και ελπίζοντας να αποκτήσει τον Νέιθαν Άκε της Μάντσεστερ Σίτι.