Μπαρτσελόνα: Κοντά σε συμφωνία με την Λιντς για Ραφίνια

Η Μπαρτσελόνα έχει φθάσει πολύ κοντά σε συμφωνία με την Λιντς για την απόκτηση του Ραφίνια. 

Μπαρτσελόνα: Κοντά σε συμφωνία με την Λιντς για Ραφίνια

Η Λιντς Γιουνάιτεντ και η Μπαρτσελόνα πλησιάζουν σε συμφωνία για τον Ραφίνια, εν μέσω αυξανόμενης εμπιστοσύνης από όλες τις πλευρές ότι θα επιτευχθεί συμφωνία για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ.

Οι θετικές συζητήσεις το Σαββατοκύριακο έχουν αυξήσει τις προσδοκίες ότι ο Ραφίνια θα εξασφαλίσει την προτιμώμενη μετακίνησή του στο Camp Nou, δίνοντας τέλος στη διετή παραμονή του στo Elland Road.

Η Λιντς θέλει μια γρήγορη λύση για το μέλλον του Ραφίνια, αφού τον παρέλειψε από την περιοδεία τους στην Αυστραλία. Ο 25χρονος έλειπε από την ομάδα που πέταξε από την Αγγλία την Κυριακή, μένοντας πίσω καθώς συνεχίζονταν οι συζητήσεις για μια μετακόμιση στη Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα ενέτεινε τις συνομιλίες με τη Λιντς την περασμένη εβδομάδα, πείθοντας την ομάδα της Premier League ότι μια συμφωνία ήταν πιθανόν αρκετή για να μείνει ο Ραφίνια εκτός προγράμματος τριών αγώνων.

Η Τσέλσι είχε μια συμφωνία για τον Ραφίνια το τελευταίο δεκαπενθήμερο, αλλά η επιμονή του παίκτη να επιδιώξει τη μετάβαση στην Ισπανία οδήγησε το ενδιαφέρον του συλλόγου του δυτικού Λονδίνου σε αδιέξοδο.

Η επισφαλής οικονομική θέση της Μπαρτσελόνα την εμπόδισε μέχρι στιγμής να ανταποκριθεί στους όρους της προσφοράς της Τσέλσι, η οποία περιλαμβάνει την πληρωμή της αρχικής αμοιβής - που θεωρείται ότι είναι της τάξης των 60 εκατομμυρίων λιρών - προκαταβολικά.

Πηγές κοντά στη Λιντς επιμένουν ότι δεν έχει ακόμη επιτευχθεί συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, αλλά οι διαπραγματεύσεις τις τελευταίες 48 ώρες έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο.