Νότιγχαμ Φόρεστ: Στην Λανς ο Σάμπα

Η έλευση του Χέντερσον στην Νότιγχαμ Φόρεστ άνοιξε την πόρτα για τον Μπρις Σάμπα ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλλία με την Λανς. 

Νότιγχαμ Φόρεστ: Στην Λανς ο Σάμπα

Σε συμφωνία για τη μεταγραφή του τερματοφύλακα Μπρις Σάμπα έφθασαν η Νότιγχαμ Φόρεστ και η Λανς. Ο 28χρονος πορτιέρο πλέον αναμένεται να περάσει από ιατρικά προκειμένου να επισημοποιηθεί η μετακίνηση.

Ο Σάμπα είχε ενημερώσει την Νότιγχαμ Φόρεστ ότι δεν θα υπέγραφε νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο και σκόπευε να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι.Το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Premier League επρόκειτο να λήξει το καλοκαίρι του 2023.

Όμως η Νότιγχαμ Φόρεστ μόλις πρόσφατα έκανε μια προσπάθεια να επεκτείνει την διάρκειά του, μέσω μιας πρότασης που πιστεύεται ότι κρίθηκε από τον 28χρονο ως απαράδεκτη. Η απόφαση του Σάμπα να απορρίψει αυτήν την προσφορά και να επιδιώξει με προθυμία την αποχώρησή του λέγεται ότι δεν είχε οικονομικά κίνητρα, αλλά επιδίωκε σεβασμό για τα επιτεύγματά του, τη σημασία και τη δημοτικότητά του στο City Ground.

Ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Φόρεστ τις τελευταίες τρεις σεζόν, αλλά τώρα θα επιστρέψει στη Γαλλία. Στο παρελθόν έπαιξε για τη Χάβρη, τη Μαρσέιγ και την Καέν πριν μετακομίσει στην Νότιγχαμ ενόψει της σεζόν 2019-20.

Οι κόκκινοι, οι οποίοι προετοιμάζονται για την πρώτη τους σεζόν στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου από το 1998–99, κινήθηκαν γρήγορα για να αντικαταστήσουν τον Σάμπα, υπογράφοντας τον Ντιν Χέντερσον από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως δανεικό για όλη τη σεζόν.

Η Φόρεστ ξεκινά τη σεζόν απέναντι στην Νιούκαστλ εκτός έδρας στις 6 Αυγούστου.