Νότιγχαμ Φόρεστ: Ανακοίνωσε τον Χέντερσον

Την απόκτηση του Ντιν Χέντερσον με την μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε η Νότιγχαμ Φόρεστ. Το αντίθετο δρομολόγιο ακολούθησε ο Χόρβαθ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ανακοίνωσε τον Χέντερσον

Τον γρίφο του τερματοφύλακα έλυσε η Νότιγχαμ Φόρεστ η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντιν Χέντερσον από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την μορφή δανεισμού για την νέα σεζόν.

Ο 25χρονος, ο οποίος έχει παίξει 29 φορές με την φανέλα της Γιουνάιτεντ θα αντικαταστήσει τον Σαμπά κάτω από τα δοκάρια των Κόκκινων ενώ γίνεται το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μετά τον Αβονίγι.

«Ο Ντιν είναι ένας τερματοφύλακας υψηλού επιπέδου και διψάει για περισσότερες ευκαιρίες να παίξει και να συνεχίσει να αποδεικνύει την αξία του στο υψηλότερο επίπεδο», δήλωσε ο προπονητής της Φόρεστ, Στιβ Κούπερ. «Έχει παίξει πολλές φορές στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά έχει βιώσει επίσης το Champions League και το διεθνές ποδόσφαιρο.

Και πάλι, ο Ντιν είναι κάποιος που έχει προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους και είμαστε χαρούμενοι που επέλεξε τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην επιστροφή μας στην Πρέμιερ Λιγκ».

Ο Ντιν Χέντερσον δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος ενός τόσο φανταστικού συλλόγου με καταπληκτικό σύνολο οπαδών και υπέροχη ιστορία.

Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους ιδιοκτήτες της Νότιγχαμ Φόρεστ για την εξαιρετική ευκαιρία να παίξω σε αυτόν τον σύλλογο στην πρώτη τους σεζόν πίσω στην Πρέμιερ Λιγκ. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με όλους στον σύλλογο, από τον προπονητή, τους παίκτες και τον προπονητή τερματοφυλάκων Ντάνι Άλκοκ.

Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στους οπαδούς για την υποδοχή που έλαβα και ανυπομονώ να γιορτάσουμε μερικές λαμπρές στιγμές μαζί την ερχόμενη σεζόν».

Αντίθετα, ο έτερος τερματοφύλακας της Νότιγχαμ, Ίθαν Χόρβαθ παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στην Λούτον.