Νότιγχαμ Φόρεστ: Δεν ανανεώνει και θέλει να αποχωρήσει ο Σαμπά

Ένα δυσάρεστο νέο έχει προκύψει για την Νότιγχαμ Φόρεστ καθώς ο τερματοφύλακάς της, Μπρις Σαμπά, ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας ότι δεν θα ανενώσει το συμβόλαιό του και σκοπεύει να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Δεν ανανεώνει και θέλει να αποχωρήσει ο Σαμπά

Μπορεί η Νότιγχαμ Φόρεστ να εξασφάλισε την άνοδο στην Premier League όμως ο βασικός της τερματοφύλακας, Μπρις Σαμπά, θέλει να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι αρνούμενος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «κόκκινους».

Ο Κονγκολέζος τερματοφύλακας έπαιξε 45 παιχνίδια την σεζόν που ολοκληρώθηκε και αποτέλεσε βασικό πυλώνα στην επιστροφή της ομάδας στα «μεγάλα σαλόνια» για πρώτη φορά από το 1999.

Εντούτοις, ο Σαμπά μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και φαίνεται πως έχει απορρίψει την πρόσφατη πρόταση που του έγινε από την Φόρεστ για να ανανεώσει.

Εκτιμάται πως η απόφαση του Σαμπά δεν έχει να κάνει με οικονομικούς παράγοντες αλλά με τον σεβασμό για τα κατορθώματά του και την δημοφιλία του στο «Σίτι Γκράουντ».

Από την μεριά τους οι άνθρωποι της Νότιγχαμ τονίζουν πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και παραμένουν αποφασισμένοι να κρατήσουν τον τερματοφύλακά τους. Το ίδιο έχει ζητήσει και ο προπονητής της ομάδας, Στιβ Κούπερ, ο οποίος έχει εξαιρετική σχέση με τον Σαμπά.

Εάν τελικά ο Κονγκολέζος πορτιέρο αποχωρήσει, το όνομα του Νικ Πόουπ υπάρχει σε περίοπη θέση καθώς δεν μοιάζει πιθανό να ακολουθήσει την Μπέρνλι στην Championship.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Μπρις Σάμπα δεν έκανε ούτε ένα λάθος που να οδηγήσει σε γκολ του αντιπάλου στο πρωτάθλημα την σεζόν που ολοκληρώθηκε.